Audrey Garot
Audrey Garot Reality 21 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG! Komt er een nieuw seizoen van Echte Gooische Moeders?

Het is alweer een tijdje geleden dat we hebben kunnen genieten van de avonturen van de Echte Gooische Moeders. De eerste twee seizoenen hebben we ondertussen al een paar keer bekeken (sorry not sorry) en ook hebben we enorm genoten van de moederdag special in Disneyland Parijs én natuurlijk La Dolce Vita waarin de moeders een rondreis maakten door het mooie Italië. Hierna hebben we helaas niks meer van de moeders gezien, maar misschien komt daar binnenkort verandering in! Één van de Echte Gooische Moeders hint namelijk op een nieuw seizoen en even eerlijk, hoe leuk zou dat zijn?!

Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Komt er een nieuw seizoen van Echte Gooische Moeders?

In de serie Echte Gooische Moeders volgen we de moeders Bo Wilkes, Florine Hofstee, Leslie Keijzer en Pauline Wingelaar. Ze hebben allemaal een leuke man, kinderen en een prachtig huis, je kan wel zeggen dat ze een succesvol leven hebben. Ondanks dat we vaak de mooie kanten van hun leven zien, delen ze ook de minder leuke dingen uit hun leven. En doordat ze zo lekker open zijn, maakt het heerlijk om naar hun te kijken.

Wij kunnen dan ook echt niet wachten op een nieuw seizoen van de serie waarin we weer volop van de moeders kunnen genieten. En dat kan misschien ook wel binnenkort. Echte Gooische Moeder Florine hintte op Instagram namelijk op een nieuw seizoen. Zo plaatste ze hetvolgende: “Ik ben wel weer toe aan een nieuw seizoen, wat jullie🤩💗?” Het zou echt ge-wel-dig zijn als ze binnenkort met een nieuw seizoen komen!

Reacties

Wij zijn in ieder geval niet de enige die met smart wachten op een nieuw seizoen van Echte Gooische Moeders, want ook in de comments onder de post van Florine zijn er veel fans die niet kunnen wachten op een nieuw seizoen. Zo zegt er iemand: “JA! 1 Seizoen maar graag. Die 80 jaar loopt 😬”. Dat zou toch is leuk zijn, wat vinden jullie?!

Indigo uit De Bachelor weer helemaal verliefd? Volgens geruchten is dit is haar nieuwe lover