Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 6 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Oeh la la! Is deze hunk de nieuwe liefde van Robbert Rodenburg?!

Robbert Rodenburg en zijn best friend Daan Hoogervorst zijn sinds een tijdje gestart met de podcast Maandag Klaagdag. Deze podcast zegt het al, ze klagen er lekker op los, maar daarnaast horen we ook ontwikkelingen en nieuwtjes uit hun leven. In de nieuwste aflevering van deze podcast vertelt Robbert wel een heel leuk nieuwtje, want hij is lekker aan het daten!

En wij weten (waarschijnlijk) om wie het gaat.

Is deze hunk de nieuwe liefde van Robbert Rodenburg?!

De afgelopen twee weken was Robbert op vakantie in New York, waar hij het blijkbaar heel gezellig heeft gehad met een dokter uit deze grote stad. Hier heeft hij het ook over in de nieuwe aflevering van zijn podcast Maandag Klaagdag met Daan. Hij vertelt dat hij het heel leuk heeft gehad met hem en dat ze de hele week samen hebben doorgebracht. Ze zijn dus echt serieus aan het daten, hoe cute!

Nu zijn wij natuurlijk heel nieuwsgierig om welke dokter uit New York het dan zou gaan. Gelukkig is daar het juicekanaal Reality FBI, die dat hebben uitgezocht en hebben gedeeld met hun volgers. Zij denken dat het gaat om ene Jonathan Leary. Hij is een dokter, woont in New York én Robbert en Jonathan volgen elkaar. Ook zijn ze gespot op dezelfde plek. Eén en één is twee, toch?! Het lijkt er in ieder geval wel heel erg op dat het écht om Jonathan Leary gaat. CUTE.

Open Kaart

Naast dat Robbert een succesvolle podcast heeft met zijn vriend Daan, heeft hij ook een populaire YouTube-serie ‘Open Kaart’, waarin hij verschillende bekende Nederlanders het hemd van het lijf vraagt. En omdat het een enorm succes was, vond hij het tijd worden dat de kijkers thuis ook mee konden genieten. Daarom besloot hij, wéér samen met Daan, om het ‘Open Kaart vragenspel‘ uit te brengen. Met dit vragenspel leer je de mensen om je heen nog beter kennen en heb je sowieso een leuke avond!

Nog even geduld – vanaf deze datum begint Echte Meisjes in de Jungle op Videoland