Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Celebrities 6 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Wie is de nieuwe lover van Jessie Maya?!

Jaaa eindelijk heeft influencer Jessie Maya bekendgemaakt dat zij een nieuwe lover heeft. Er gingen al een tijdje geruchten rond over de mogelijke nieuwe liefde van Jessie. Ze dropte namelijk al meerdere hints op social media, het stel heeft hun relatie nu officieel bevestigd en Instaofficial gemaakt! Spoiler alert: we kennen hem al van een eerdere relatie met een bekende influencer.

Jessie Maya

De 28-jarige Jessie Maya is voornamelijk bekend als Youtuber, maar ze doet het als influencer op Instagram en TikTok ook heel goed. Jessie heeft duizenden volgers en een grote fanbase weten op te bouwen, waardoor zij samenwerkingen met veel bekende merken binnensleept. In 2015 begon Jessie Maya met haar youtube-kanaal, de video’s gaan voornamelijk over beauty, mode en make-up. In deze richting heeft zij ook een opleiding gevolgd, namelijk tot make-up & hairstylist.

Tijdens haar opleiding leerde Maya het bekende model Loiza Lamers kennen. Loiza is het eerste transgender model dat het programma Holland’s Next Top Model won. Maya zelf is ook geboren als jongen en bracht later naar buiten dat ze door deze ontmoeting besefte dat ze niet homoseksueel was maar transgender. De influencer is erg openhartig over dit proces en is ook meerder plastische chirurgie behandelingen ondergaan.

In een interview aan De Gelderlander vertelde Jessie dat ze veel vragen krijgt van lotgenoten en dat VUmc, het ziekenhuis waar zij haar operaties is ondergaan, steeds meer transgenders krijgen die zich durven aan te melden dankzij haar vlogs. “Sommige merken willen niet met mij samenwerken, omdat ik transgender ben. Ik heb moeten accepteren dat mensen mij soms niet accepteren. Ik ben geen psychiater en ben geen voorbeeld. Ik wil gewoon mijn verhaal delen zodat mensen daar inspiratie uit kunnen halen” vertelt ze.

Nieuwe vlam

Jessie Maya heeft al een behoorlijke tijd weinig losgelaten over haar liefdesleven. In 2018 ging ze uit elkaar met haar toenmalige vriend Bas en hierna volgde er een lange stilte. Maar niet getreurd! Want ze heeft onlangs een video met haar nieuwe vlam op haar TikTok gedeeld, even later maakte zij het ook Insta-official. 

@jessiemaya

♬ original sound – mikey yongbi

Wij konden de humor van de Instagrampost wel inzien. De caption luidt: “Does anyone knows how a blood ritual works?” Hiermee lijkt ze te verwijzen naar Megan Fox en Machine Gun Kelly die na hun verloving elkaars bloed dronken.. yikes. Ondanks dat we allemaal benieuwd zijn wie haar nieuwe lover is, tagt Jessie Maya hem als ‘you wish’. Toch is het de roddelkanelen gelukt om hem op te sporen en het is niemand minder dan Koen Schetters, de ex van Didi Shanna, die ook nog een relatie met Bram Krikke heeft gehad. Het nieuws heeft Didi inmiddels ook bereikt. Op TikTok deelde zij precies dezelfde video als die van Jessie en Koen. “who did it better?”, postte zij onder het filmpje dat inmiddels weer verwijderd is.

Tony Junior is weer single: ‘We hebben besloten om onze relatie te beëindigen’