Emma Toussain
Emma Toussain Reality 16 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

Op deze datum begint het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson (mét nieuw presentatieduo!)

Het komende seizoen van ‘Expeditie Robinson’ heeft een gloednieuw presentatieduo. Vanaf zondag 28 augustus presenteren Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder wekelijks de ultieme survivalstrijd bij RTL 4. Rick neemt het presentatiestokje over van Kaj Gorgels.

Leuk!

Expeditie Robinson

Rick Brandsteder heeft zelf jaren geleden meegedaan aan ‘Expeditie Robinson’ en zag het altijd als een droom om het programma te presenteren: “Een droom die uitkomt! Na zelf ooit in 2014 een maand als expeditielid op een onbewoond eiland gebivakkeerd te hebben, is het een grote eer om nu aan de andere kant te staan. En ik ben in goede handen van dierbare vriendin en ervaren presentatrice Nicolette Kluijver. Wederom een avontuur wat ik niet had willen missen!”

Nicolette Kluijver presenteert ‘Expeditie Robinson’ al sinds 2014, het seizoen van Rick zijn deelname, en heeft zin in het avontuur met haar nieuwe mede-presentator: “Natuurlijk ga ik Kaj missen! Rick en ik gaan dit nu samen helemaal eigen maken. Rick is een fijne collega en vriend en we gaan met het gehele team ons stinkende best doen om de mooiste expeditie ooit te maken. We hebben er ontzettend veel zin in.”

Even iets anders

Kaj Gorgels is bezig met verschillende projecten, zowel in de media als daarbuiten, die tegelijkertijd vallen met de opnames van ‘Expeditie Robinson’. Hierdoor is hij niet beschikbaar. “Het was een droom om Expeditie Robinson te presenteren, maar helaas vallen de opnames niet te combineren met mijn andere projecten. Ik wens de kandidaten, crew, Rick en Nicolette onwijs veel plezier en succes bij dit prachtige format. Ik ga straks iedere week weer ouderwets op de bank kijken.”

Expeditie Robinson is vanaf zondag 28 augustus iedere zondag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.