Emma Toussain
Emma Toussain Reality 5 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met de nieuwe vriendin van B&B Vol Liefde-Bram

Als je van iemand niet verwacht dat hij actief is op social media en YouTube is het Bram uit B&B Vol Liefde wel. Hij heeft een eigen B&B mét boerderij waar hij zelfvoorzienend leeft. Toch houdt hij zijn nieuwe fans graag op de hoogte over de ontwikkelingen in zijn liefdesleven en hij maakt nu ook bekend wíe zijn nieuwe vriendin is.

Er wordt al dagen over gespeculeerd..

Maak kennis met de nieuwe vriendin van B&B Vol Liefde-Bram

Bram zou volgens meerdere juicechannels gevallen zijn voor de charmes van Esra. Je weet wel, die vrolijke blonde meid die naar Mount Joy ging voor.. Joy. Zij voelden de klik niet, dus het was duidelijk dat het nooit wat ging worden tussen hen. Joy is gelukkig met Dani, Esra bleef ‘single’ achter. Tot nu, in elk geval. Ze zou Bram zelfs al hebben opgezocht in Zweden, wat het toch behoorlijk serieus maakt.

Maar of dat de dame is waar Bram het over gaat hebben? Hij post zojuist een video waarin hij het allemaal uitlegt.

En ja hoor! Het is Esra! Zo leuk. Ze beginnen hun verhaal met ‘hi lieverd’ en ‘hi schat’. Lief! De eerste vonken zijn overgeslagen tijdens de reünie-aflevering. Of nouja, de opnames daarvan. Bram vond het eerst een ‘joy-meisje’, maar kwam erachter dat de vork heel anders in de steel zit. Heel veel geluk beiden!

Over Bram

In 2021 vertrok de energieke, enthousiaste en spontane Bram naar Zweden om zijn jeugdroom, het leven op een boerderij, waar te maken. Inmiddels is hij de trotse eigenaar van zijn zelfvoorzienende boerderij waar hij ook gasten ontvangt. Hij heeft zijn eigen moestuin en is het liefst in de natuur te vinden. Bram is kunstzinnig, reislustig en muzikaal en pakt in zijn vrije tijd dan ook graag zijn gitaar erbij. Hij leert gemakkelijk nieuwe mensen kennen en laat zich graag omringen door zijn vrienden. En nu dus ook.. de liefde?!!

Hier volg je al je favo B&B Vol Liefde-eigenaren op Instagram