Emma Toussain
Emma Toussain Gezondheid 30 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Nooit meer mengen: Lidl lanceert sauscombi ‘Mayochup’

Het is weekend! Dat betekent dat veel Nederlanders de frituur aanzetten voor een frietje en hun favoriete snack. Ben jij van van mayonaise? Ketchup? Of meng jij de twee tot een nieuw sausje? Dan heb je geluk, want de Lidl verkoopt vanaf nu deze gemixte saus onder de naam Mayochup.

Dat wordt rennen naar de Lidl!

Mayochup: 2 in 1

We zijn allemaal fan van de frituur, helemaal op een vrijdagavond na een lange school-of werkweek voelt het als een traktatie. Ook kenden wij de combinatie mayonaise-ketchup al, alleen moest je deze tot nu toe altijd zelf met elkaar mengen. Dit resulteert altijd in een grote kliederboel, ook al doet dat natuurlijk niks af aan de smaak. De combi is soortgelijk aan cocktailsaus, je kunt het dus voor meer gebruiken dan voor bij de friet. Ook tijdens de barbecue of gourmet is het een populaire keus voor bij het stokbrood of het vlees.

Maar mengen is verleden tijd, want supermarktketenLidl verkoopt vanaf heden Mayochup! Mayonaise en Ketchup in één fles. Yes!

Lidl post het nieuws op Instagram:

Reacties

Lidl is benieuwd of mensen ook graag andere sauscombi’s willen zien. Instagrammer Leon10v laat weten: ‘Pinda mayonaise met pindasaus: pindanaise’, terwijl er veel andere mensen liever mayonaise met curry zien: gebruiker Imara28 reageert: ‘Deze moeten ze met curry doen 🙌🔥 @joycegr85′ en Instagrammer Franciskadevrieskuipers reageert met: ‘Mayo met curry!’

OMG! Supermarkt PLUS verkoopt déze Spaanse snack voor in de airfryer