Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 22 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Oei! Sigourney K onder vuur door TikTok waarin ze een meisje belachelijk maakt

Sigourney K is een Nederlandse zangeres die nog niet zo héél lang bekend is. Ze is vooral bekend van de liedjes ‘Vreemde voor mij’ die ze samen met Sevn Alias heeft uitgebracht en ‘Vluchtstrook’ met Kriss Kross Amsterdam en Antoon. Wel treed ze steeds meer op en ook staat ze steeds vaker op een festival. Zo stond ze begin september op het festival Parels van de Stad in Amsterdam. Een  vrouw die ook op dit festival was, sprak haar naam verkeerd uit en dat vond Sigourney K niet zo leuk, dus maakte hier een TikTok over..

En mensen vonden dit niet zo grappig.

Sigourney K onder vuur op TikTok

Afgelopen 10 en 11 september was het festival Parels van de Stad in Amsterdam. Radio Funx was ook aanwezig op dit festival. Zij waren bezig om een TikTok te maken voor hun eigen kanaal, waarbij ze aan een paar festivalgangers vroegen of ze snel een paar vrouwelijke artiesten konden opnoemen die dat weekend op het festival waren. Als tweede komt een meisje in beeld en op een gegeven moment noemt zij de naam van Sigourney K, alleen had ze haar naar niet goed uitgesproken. Kan natuurlijk gebeuren. Nu heeft Sigourney K hier een TikTok over gemaakt waarin ze het meisje in de maling neemt, omdat zij haar naam verkeerd uitspreekt.. whut?!

De comments zijn niet mals

In de comments laten mensen weten dat ze het niet zo grappig vinden dat Sigourney K het meisje belachelijk maakt, alleen maar omdat ze niet weet hoe ze haar naam moet uitspreken. Ook Imke van Ex on the Beach: Double Dutch is het opgevallen dat Sigourney niet zo aardig doet tegen het meisje en geeft haar een tip: “Misschien zeggen hoe het wel moet dan, dat is ook een optie?” Inmiddels is het Sigourney K hopelijk doorgedrongen dat de TikTok niet zo aardig was, want de TikTok is offline gehaald. De TikTok is dus niet meer te zien, maar gelukkig heeft Juichechannel nog wel wat beelden van deze actie.

Sigourney K
Juicechannel
Sigourney K
Juichechannel

Channah Koerten ondergaat haartransplantatie en deelt haar proces