Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 13 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Berichtje! Je kunt je nu opgeven voor het nieuwe seizoen van Love Island

Deze zomer is het eindelijk zover.. een nieuw seizoen van Love Island gaat weer van start! En je kunt je dus vanaf nu opgeven. Ben jij single en op zoek naar de liefde van je leven? Heb jij zin in een spannend avontuur in een luxe villa in de zon? Kun je goed overweg met zonnebrand en knappe vrijgezellen? Geef je dan nu op voor Love Island Nederland-België. Het gloednieuwe seizoen zal deze zomer exclusief te zien zijn bij Videoland en wordt gepresenteerd door Holly Brood en Viktor Verhulst.

YES!

Love Island 2023

RTL is opzoek naar sexy singles voor het nieuwe seizoen van Love Island. Ze zoeken vrijgezellen tussen 20 en 30 jaar oud en je moet natuurlijk op zoek zijn naar (de ware) liefde. Wordt je uitgekozen? Dan vertrek je binnenkort naar een zonovergoten eiland om samen met anderen deze zoektocht aan te gaan. Ben je geïnteresseerd? Je kunt je hier inschrijven.

Regels in de villa

De Islanders wonen in een prachtige villa maar er zijn wel wat regels opgesteld door het productieteam. En die zijn soms best.. apart. Bekijk ‘t hieronder:

1. Je mag géén gebruik maken van telefoons, tablets, films, series, boeken of tijdschriften.
2. Je mag géén gebruik maken van internet of sociale media.
3. Wanneer je een koppel bent, móet je samen in een bed slapen.
4. Er komt geen naakt of seks in beeld.
5. Je mag niet in beeld roken.
6. Je mag absoluut geen geweld gebruiken.
7. Je moet voor middernacht naar bed (hoe boring?).
8. Je mag geen onveilige seks hebben.
9. Je mag maar maximaal twee(!) glazen alcohol per dag drinken.

Teaser

Wat kun je nou verwachten als single op Love Island? Om je een beetje een beter beeld moet je de teaser even bekijken. Maar de kans is groot dat je alle seizoen al gevolgd hebt 😉 Geef je nu op en misschien ga jij wel met de ware liefde naar huis zoals Luna en Joey en Rowenna en Donny uit het vorige seizoen.

Bekijk de teaser hieronder:

Deze 2/2/2-regel houdt je liefdesleven romantisch