Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 13 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Boer Zoekt Vrouw-fans opgelet: het tijdstip van de reünie-aflevering is veranderd

Komende zondag is het eindelijk zover, de reünie van Boer Zoekt Vrouw. Welke koppels zijn nog samen? Wat is er in de tussentijd gebeurd? Op alle vragen die je maar kan bedenken ga je waarschijnlijk antwoord krijgen. Toch moet je zondag opletten, want als je om 20:25 voor de tv gaat zitten omdat je Boer Zoekt Vrouw verwacht, ga je teleurgesteld zijn. Het programma is deze zondag namelijk later te zien dan normaal.

Waarom?

Boer Zoekt Vrouw reünie

Omdat zondag de laatste dag van de Eredivisie is, is er besloten om de Boer Zoekt Vrouw-reünie later uit te zenden. Gelukkig hoef je niet veel langer te wachten want je ziet het programma zondag om 20:56. In de laatste aflevering kregen we al een sneak peak van de reünie te zien. Tussen de citytrip en de reünie zitten zo’n vier maanden. In die maanden kan er natuurlijk een hoop zijn veranderd. Denken de stellen al aan samenwonen? Hebben nog meer deelnemers of boeren ‘Ik hou van jou‘ gezegd? Wij zijn heel benieuwd. We hopen vooral dat #MEVERT nog samen zijn.

Wat kunnen we verwachten?

In de preview van de Boer Zoekt Vrouw-reünie zien we boer Hans en Annette hand in hand aan komen lopen. Ook ga je voor het eerst de boeren van de webserie zien als je die niet hebt gevolgd! Boer Jouke en Karlijn zitten tegen elkaar aan op de bank als ze met Yvon praten. Boer Jouke schrijft lieve briefjes naar naar Karlijn, vertelt ze. CUTE. Jouke reageert hierop met: “Maar ik had ook een hele lange brief van haar he.” Het lijkt erop dat sowieso deze twee tortelduifjes nog samen zijn. Hoe het met de andere koppels gaat weten we nog niet. Dat gaan we zondag allemaal zien om 20:56 op NPO3.

Wij kunnen niet wachten op zondag en gaan zeker kijken! Jij ook toch?!

Twitter gaat wederom los over déze boer uit Boer Zoekt Vrouw en dit is waarom