Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Beauty en Style 8 aug 2016
Leestijd: 2 minuten

Oplossing van de eeuw: een menstruatie-proof bikinibroekje

Als het mooi weer is of wanneer je op vakantie gaat is er een grote kans dat je de hele dag in het water ligt. Maar wat nou als het shark week is? Je wil hoe dan ook voorkomen dat je straks doorlekt en de hele zee rood kleurt… No worries, hulp is onderweg.

Nooit meer doorlekken

Zwemmen tijdens je menstruatie blijft een dingetje. Vol goede moed koop je de meest absorberende tampons en neem je een duik in de zee. Maar als je het water uitloopt schieten deze gedachtes door je hoofd: ´Omg, ben ik niet doorgelekt?´ en ´Ziet iemand mijn touwtje?´. De hele dag ben je er bewust en onbewust mee bezig. En als je naar de wc gaat is het een hell om die tampon te verwijderen, die heeft zich namelijk óók helemaal volgezogen met zeewater.

Echt waar, beeldige bikinibroekjes

Maar Panty Prop heeft hier dé oplossing voor: zwembroekjes die menstruatie-proof zijn zónder tampon. Nu denk je misschien: ´Huh, hoe dan?´. Dat leggen we je haarfijn uit:

De bikinibroekjes van Panty Prop hebben namelijk pockets waarin een speciaal maandverband past. Deze absorbeert je menstruatiebloed dírect waardoor het niet opeens lang je benen loopt (sorry voor het detail). Of het van de buitenkant te zien is dat je dit draagt? Nee. En de bikinibroekjes zelf? Die zijn werkelijk waar bééldig:

Gratis maandverband olé

Wat ook nog eens schitterend nieuws is, is dat het bijbehorende maandverband GRATIS is (terecht, we betalen ons blauw aan shark week). En laten wij Nederlandse meisjes daar toevallig dol op zijn. Wel is het belangrijk om te weten dat er een maximum aantal per adres te bestellen zijn. Maar ach, dan bestel je er toch nog een bulk op het adres van je ouders of vriendin?

Benieuwd naar hoe het precies in zijn werk gaat? Klik dan hier. Of als je eerst de collectie beeldige broekjes wilt bewonderen, dan kan dat hier.

Om nog even lekker te zeuren over de kosten die shark week met zich meebrengt: Excuse me? Dit is hoe duur het is om ongesteld te zijn