Audrey Garot
Audrey Garot Reality 16 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Déze realityster wil heel graag de nieuwe Bachelorette worden: ‘Laat maar zien wat voor mannen er voor mij zijn!’

Dit jaar is Sylvia Geersen de nieuwe Bachelorette en zal zij opzoek gaan naar de ware liefde. Inmiddels zijn de opnames in Zuid-Afrika afgerond en kunnen we op 14 februari 2023 (suprise!) de allereerste aflevering verwachten op Videoland. En dit keer is Sylvia Geersen dus aan de beurt, maar voor het volgende seizoen mogen de makers van De Bachelorette déze dame bellen.. al zegt ze het zelf.

Je kunt haar al kennen van haar deelname aan De Bachelor, waarin ze probeerde om het hart van Tony junior te veroveren.

Zal deze dame de volgende Bachelorette worden?!

Het gaat om niemand minder dan Oriana! Sinds dat ze heeft meegedaan aan het programma De Bachelor en niet de liefde vond bij Tony junior, heeft Oriana wel weer behoefte aan een man naast haar zijde. “Ik heb een leuke baan, een huisje en een hondje,” vertelt ze tegen Daelorian op het Youtube-kanaal EN DAN?. Ze mist dus eigenlijk alleen nog een leuke man in haar leven. Al vertelt ze dat ze hier niet zoveel mee bezig is. Ook is ze voorzichtiger na wat er is gebeurt bij De Bachelor. “Ik ben nu echt heel tevreden, dus ik heb nu eigenlijk geen haast. Dus ik laat het allemaal op me afkomen.” Maar zou Oriana de nieuwe Bachelorette willen worden? “Dat zou ik wel doen, zeker nu. Laat maar even zien wat voor mannen er voor mij zijn!”

Veel geleerd

Na haar deelname aan het programma heeft Oriana veel geleerd. “Ik ben heel blij met mezelf. Dat klinkt misschien raar, maar ik heb natuurlijk een tijdje met mezelf in de knoei gezeten. Maar ik ben nu echt heel happy en ik weet van mezelf dat ik een fijn persoon ben om mee om te gaan – in de zin van: zorgzaam en lekker gek. Die bevestiging heb ik nooit gehad, dus is voor mij een stukje rust.”

Wie weet zien we Oriana dus volgend jaar op de buis als de nieuwe Bachelorette. Het lijkt ons in ieder geval een heel leuk idee!

Oeh! The Real Housewives of Dubai verschijnt binnenkort op Videoland