Audrey Garot
Audrey Garot Reality 16 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Oeh! The Real Housewives of Dubai verschijnt binnenkort op Videoland

We hebben goed nieuws voor de fans van de serie The Real Housewives! Afgelopen maand verscheen natuurlijk de Nederlandse editie van deze serie op Videoland (en wat was er heerlijk veel draaaaaama), maar binnenkort komt ook The Real Housewives of Dubai op de streamingsdienst en mogen we meegenieten van zes dames en hun luxury lifestyle in het mooie Dubai.

En wij weten wanneer we deze editie kunnen verwachten!

The Real Housewives of Dubai verschijnt binnenkort op Videoland

Op de streamingsdienst kunnen we al genieten van de edities Beverly Hills, Atlanta, Orange County en sinds kort staat dus ook The Real Housewives of Amsterdam op Videoland. Maar hier blijft het dus niet bij, want ook de Dubai editie mag zich aan dit rijtje toevoegen én dan hebben we binnenkort weer wat om te bingen. YAY!

In deze editie zullen we, net zoals bij de andere edities, zes dames volgen die ons meenemen in hun leven. En hun leven bestaat uit behoorlijk wat luxe, rijkdom en hopelijk ook een beetje drama. Want eerlijk is eerlijk, dat is toch wel altijd lekker om naar te kijken, toch?! Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten voordat deze editie op Videoland verschijnt, want op 10 januari 2023 is het al zover!

Even voorstellen

In The Real Housewives of Dubai volgen wij zes dames die ons een kijkje geven in hun luxe leventje. Dit zijn Caroline Stanbury, Caroline Brooks, Chanel Ayan, Lesa Milan, Nina Ali en Sara Al Madani. Hieronder kun je alvast even kennis maken met de dames, want binnenkort zullen wij hun natuurlijk op de voet volgen.

Caroline Stanbury

Caroline Brooks

Chanel Ayan

Lesa Milan

Nina Ali

Sara Al Madani

The Real Housewives of Dubai is vanaf 10 januari 2023 te zien op Videoland.

Leuk! We zien Dave en Simone uit B&B Vol Liefde binnenkort terug op de buis