Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 22 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Yes! Outer Banks seizoen 3 komt steeds dichterbij – de opnames zijn afgerond

We wachten inmiddels alweer een jaar op het derde seizoen van de populaire Netflix-serie Outer Banks. Maar we hebben goed nieuws voor de fans van Outer Banks! Het lijkt er namelijk op dat we binnenkort weer mogen genieten van onze favoriete serie, want de opnames van het nieuwe seizoen zijn afgerond! Dit werd bekendgemaakt op Instagram.

The Outer Banks, Paradise on Earth.

Opnames Outer Banks afgerond

Begin maart kondigde de streamingsdienst Netflix aan dat de opnames van het derde seizoen van Outer Banks officieel waren begonnen. Sindsdien bleef het redelijk stil. Wel konden we af en toe meegenieten van een ‘behind the scenes’ kiekje van de acteurs op Instagram. Maar afgelopen weekend hoorden we ein-de-lijk het goede nieuws: de opnames zijn afgerond! Dit deelde de producent van de serie, Michael G. Jefferson, op zijn Instagram. “OBX3 ‘it’s a Wrap'” schreef hij in de caption.

Derde seizoen

Wij hebben in ieder geval enorm zin in het derde seizoen van Outer Banks! ‘De Pogues‘ hebben al een heleboel meegemaakt op het eiland, alleen leek het einde van seizoen 2 niet heel goed voor ze af te lopen. We zagen namelijk dat de vriendengroep was gestrand op een onbewoond eiland, ver van de bewoonde wereld dus. Hun afwezigheid wordt opgemerkt en hun vrienden en familie beginnen zelfs te denken dat ze vermist of verongelukt zijn. Oh no, als dat maar goed afloopt.

Tudum

Netflix heeft beloofd om tijdens het wereldwijde, virtuele evenement Tudum iets meer te laten weten over het derde seizoen van Outer Banks. We hopen natuurlijk dat zij meteen de releasedatum van het nieuwe seizoen bekendmaken! Bij het tweede seizoen van de serie zaten er drie maanden tussen de afgeronde opnames en de releasedatum. Hopelijk betekent dit dat we dit jaar nog kunnen genieten van het nieuwe seizoen. Tudum begint al op zondag 24 september, dus hopelijk komen we snel meer te weten over seizoen 3. Fingers crossed!

Dit is hét geheim van Madison Bailey (uit Outer Banks) voor fleeky wenkbrauwen