Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 21 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Op deze datum is het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis te zien

Het eerste seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis was zo’n groot succes, dat er uiteraard nog een tweede seizoen komt. Natuurlijk kom je met een prachtig decor al een heel eind (Argentinië is dan ook zo mooi) en deze keer hebben ze nét zo’n mooie plek gevonden. Zuid-Afrika wordt het nu..

Het Perfecte Plaatje Op Reis

In weer een speciale editie van dit populaire programma reizen acht bekende Nederlanders af naar het prachtige Zuid-Afrika. De deelnemers krijgen hier de meest indrukwekkende opdrachten, waarbij dit land garant staat voor spectaculaire beelden. Wie gaan de strijd aan? O.a. Jaap Jongbloed, Rick Brandsteder, Rob Dekay, YouTuber Wildebras, Leonie ter Braak, Tatum Dagelet, Numidia el Morabet en Eloïse van Oranje nemen de rol van fotograaf aan. We zijn heel benieuwd wat daar precies uit gaat komen.

Het nieuwe seizoen is vanaf woensdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Heb je zelf wat fototips nodig?

Jaren geleden waren foto’s vaak momentopnames, leuke herinneringen waar je op terug kunt kijken. Met de opkomst van sociale media is het delen van foto’s een stuk makkelijker geworden. Je maakt een foto en met een aantal klikken kunnen al jouw volgers deze foto zien en delen. Ook verwachten veel mensen steeds meer van zichzelf als het aankomt op de gedeelde foto’s.

De druk van de ‘perfecte Instagramfoto’ wordt steeds groter. Dat is jammer, want zo zijn er ook heel veel mensen die hier onzeker door worden. Hoe sta je zelf nou zelfverzekerd op de plaat? En hoe ben je blij met het resultaat? Hoe werk je het beste met licht? Als jij meer fototips wil krijgen lees vooral dan even ons lijstje door. Zo wordt jij een kei in zelf-fotografie en dat is natuurlijk hartstikke leuk. Moet je waarschijnlijk wel allemaal foto’s van vriendinnen gaan maken maar dat is oké.

Goals! Dit hotel met walk-in zwembad is alles waar je ooit van hebt gedroomd