Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 21 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit wil je zien! Gaby Blaaser deelt pikante zwangerschapsfoto

Gaby Blaaser deed afgelopen seizoen mee aan Echte Meisjes In De Jungle, helaas moest zij het programma vanwege persoonlijke omstandigheden  verlaten. Later bleek dat Gaby in verwachting was en dit ook de reden was dat zij de jungle verliet. Inmiddels windt Gaby er geen doekjes meer om en showt ze haar baby belly via een sexy foto op Instagram.

Precies zoals we haar kennen.

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser en haar vriend Robin maakten in decemeber bekend dat zij in verwachting zijn  van hun eerste kindje. Hoewel de zwangerschap niet gepland was, zijn de twee er toch ontzettend blij mee. Gaby is erg enthousiast en deelt regelmatig updates over de zwangerschap met haar volgers. Nu deelt zij een pikante foto op Instagram inclusief buik!

Foto in lingerie

Op Instagram deelde Gaby al eerder pikante kiekjes in lingerie. Dat zij dan ook niet bang was om haar zwangerschapsbuik te tonen verbaast ons niks. Op de foto poseert de realityster met een donkergrijze blazer en pantalon, met daaronder een sexy bralette en slip. ”Lingerie is for everybody”, schrijft ze in de caption.

Dat Gaby er prachtig uitziet, vinden wij niet alleen. Ook haar volgers sturen massaal liefdevolle reacties. Fans reageren: ”Hot mommy to be”, en andere volger reageert: ”Wat ben je toch mooi zwanger!!!”

Gender reveal

De enige vraag die nu nog door je gedachte gaat is natuurlijk: wat is het geslacht van de baby? Dit maakten Gaby en Robin via een groots aangepakte gender reveal- party in februari al bekend. Zij organiseerde toen een feest voor familie en vrienden om het geslacht van hun eerste kindje te onthullen. Later deelde zij de foto van het moment van onthulling op Instagram. Aan de roze confetti slingers in de lucht konden we zien dat de twee binnenkort een mini Gaby verwachten! Wij zijn excited en kunnen niet wachten tot het knappe stel de naam van hun baby naar buiten brengt als ze eenmaal geboren is.

Dit vinden mannen juist ontzettend aantrekkelijk aan de vrouw