Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 21 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Voor alle ASMR-fans: Joe Goldberg heeft een video opgenomen waar je kippenvel van krijgt

You hate it or you love it: ASMR. Dit is een afkorting voor ‘autonomous sensory meridian response’ en ongeveer 20 procent van de Nederlandse bevolking is gevoelig voor deze prikkels. Je krijgt dan een fijn gevoel van bepaalde geluiden, beelden of aanrakingen. Dat kan de regen zijn die op bijvoorbeeld, potlood op papier, of iemand die je haren kamt, kreukelend papier of een fluisterende stem. Als je hiervan houdt dan wordt je ontspannen. YouTube staat vol met dit soort video’s en soms wordt er nog een geinige draai aan gegeven ook.

Netflix heeft vandaag een video met Penn Badgley (oftewel Joe Goldberg) online gezet waarin hij in zijn You-stem een soort ASMR sessie doet.

Joe Goldberg doet ASMR

Aan het einde van seizoen 3 van You verbrandt hij letterlijk zijn oude leven en vlucht hij naar Europa om Marienne te zoeken en een nieuw leven te beginnen mét nieuwe identiteit. Maar al snel bevindt Joe (of nu Jonathan) zich in een vreemde rol van onwillige detective wanneer hij ontdekt dat hij niet de enige moordenaar in Londen is. Nu hangt zijn toekomst af van het identificeren en het stoppen van de persoon die het gemunt heeft op zijn nieuwe vriendengroep van uber-rijke socialites.

Joe blijft Joe en het is een eersteklas creep. Hij praat 90% van de tijd in zichzelf met een misschien nog wel engere stem. Deze stem gebruikt hij dan ook tijdens de ASMR-sessie die nu op Instagram staat. Ben jij fan van dit soort geluiden? Dan moet je deze video zeker even kijken.

Kippenvel krijg je wel, dat heeft de caption van de video goed bedacht. Wij zijn zelf niet echte ASMR-liefhebbers, maar misschien jij wel.

Het einde van seizoen 4 is mega bizar en wij kunnen er nog steeds niet bij met ons hoofd. What happened? Kijkers vinden het ook maar gek, die reacties lees je hier.

Deze dagelijkse gewoonte kan helpen om je relatie te verbeteren