Britta van Aggele
Britta van Aggele Love & Seks 3 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

De pretzel dip is het nieuwste seksstandje die je wilt uittesten

Het is tegenwoordig helemaal niet meer gek om zo nu en dan te experimenteren. Niet zoveel inspiratie? Dan hoef je maar heel even rond te scrollen op social media en je kan weer aan de slag. Zo kwamen wij het nieuwe seksstandje ‘de pretzel dip’ tegen en die delen we maar al te graag met je.

Een gloednieuw standje voor op je seks-bucketlist

Pretzel dip

We kennen allemaal de standaard seksstandjes: doggy style, missionaris, cowgirl en het lijstje gaat nog wel even door. Maar het is zo nu en dan ook wel eens leuk om wat nieuws uit te testen. Nu kwamen wij toevallig een gloednieuw seksstandje tegen en die delen wij met jou, zodat je hem zo snel mogelijk kunt gaan uittesten.

Dit seksstandje is namelijk net zo verslavend als de zoute lekkernij waarnaar die vernoemt is. En wanneer je toe bent aan wat afwisseling op het gebied van seks is dit standje de perfecte keuze. Het is er namelijk eentje die erg lijkt op de populaire missionarishouding.

Wat doe je als je na de seks niets meer hoort?

Hoe werkt het seksstandje?

Hoe werkt de pretzel dip precies? Dat leggen wij je haarfijn uit. Net als bij de geliefde missionarishouding kan je ook bij de pretzel dip makkelijk oogcontact maken met je partner, waardoor de seks gelijk een stuk intiemer wordt. En hoewel de naam het standje laat klinken alsof je je lichaam in allemaal gekke bochten moet wringen is daar helemaal niks van waar.

Tijdens dit standje lig jij op je rechterzijde, terwijl je partner op zijn, haar of diens knieën voor je zit. Vervolgens vouw jij je rechterbeen om het middel van je partner heen en zijn jullie klaar om de avond van jullie leven te hebben. Zo makkelijk is het!

Pijn tijdens de seks? Deze zeven dingen kunnen de oorzaak zijn