Emma Toussain
Emma Toussain Reality 2 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Openhartig gesprek in nieuwe aflevering Prince Charming zorgt voor veel tranen

De eerste twee afleveringen van Prince Charming stonden vooral in het teken van introductie en het achterlaten van een goede indruk. In de nieuwste aflevering, die sinds gister op Videoland staat, wordt het al een stuk serieuzer. De kandidaten vertellen over zichzelf en ook over de minder leuke kanten van bijvoorbeeld hun jeugd.

Tranen bij Prince Charming

Om de mannen wat beter te leren kennen, komt Prince Chris met een spelletje. De mannen moeten een kaartje kiezen en de vraag beantwoorden die daar op staat. Zo kunnen ze elkaar een beetje beter leren kennen.

Vrijgezel Marcel de vraag wat hij zou doen als hij nog één dag te leven had. Hij wordt meteen emotioneel en en vertelt openhartig: ‘Ik kom uit een gebroken familie. Ik heb geen contact meer met mijn vader en mijn zus. Ik zou dan gewoon heel graag bij elkaar zijn’. Chris vind het mooi dat hij zo open durft te zijn en laat dit dan ook weten. Marcel wordt dan weer wat ongemakkelijk van het oogcontact van de prins.

Ook vrijgezel Jimmy krijgt een lastige vraag. Hij moet vertellen wat hem het meest pijn heeft gedaan in zijn leven. Ook hij wordt emotioneel en vertelt: ‘Ik denk het feit dat mijn ouders nooit tegen mij hebben kunnen zeggen dat ze van me hielden. Ik krijg meteen tranen in mijn ogen omdat ik dit nog nooit hardop heb uitgesproken.’

Afscheid

Chris vindt het dan ook lastig om na deze opdracht mensen naar huis te sturen. Hij zegt: ‘Ik vind het heel moeilijk om te beseffen dat ik na een avond als vandaag weer mensen naar huis moet gaan sturen, terwijl ik jullie zo graag allemaal hier zou willen houden.’

Nieuwkomer Bobby heeft helaas niet genoeg indruk gemaakt op Chris, maar ook de jonge Donnovan moet het programma verlaten.

Videoland deelt spannende teaser van nieuw seizoen Prince Charming