Emma Toussain
Emma Toussain Food 2 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Dit heb je nodig voor 5 december: HEMA verkoopt ‘Sint Dripcake’

Zondag is het 5 december en dat betekent dat velen van ons Sinterklaas zullen vieren. Heb je alle tijd in in de keuken te staan voor een heerlijk dessert? Mooi, kijk dan vooral even naar deze pepernoten cheesecake! Mocht je niet zo veel tijd hebben, ren dan vooral naar de Hema voor een bijpassende taart.

HEMA: Sint Dripcake

Deze vrolijke taart bestaat uit drie lagen cake, gevuld met wittte creme en frambozensaus. En hoe leuk: de dripcake is gedecoreerd met bijpassende sint decoratie. Ook worden de taarten en gebakjes bij HEMA dagelijks vers gebakken en je kunt zelfs een afhaaldatum (en tijd) uitkiezen zodat het voor jou goed uitkomt.

sint dripcake hema
Bron: HEMA

De taart smaakt naar chocola en framboos en is geschikt voor 8 personen! Grote kans dat jouw hele familie of vriendenkring kan eten van deze lekkernij.

Cadeautjes

Vier jij Sinterklaas? Misschien worden de cadeau’s wel bezorgd door Sint en piet, of speel je het dobbelspel met je vriendinnen. Hoe je het ook viert, met taart en cadeau’s wordt het sowieso een leuke avond. Als je nog op zoek bent naar cadeau’s, kijk dan even bij onze collega’s van NSMBL: zij hebben namelijk de leukste plekken om cadeau’s te scoren op een rijtje gezet.

Ga je online dobbelen? Bekijk dan ook zeker deze leuke en budgetvriendelijke cadeautjes

Oeps: zóveel calorieën zitten er in je favoriete Sinterklaas lekkernijen