Emma Toussain
Emma Toussain Reality 16 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Op déze datum zie je de eerste twee afleveringen van Prince Charming seizoen 3

De romantische datingshow Prince Charming keert dit najaar terug bij Videoland met een derde seizoen. Dit keer vindt de zoektocht naar liefde plaats op het Griekse eiland Kreta. Diego González-Clark neemt de rol van de ultieme bachelor op zich.

Prince Charming Diego

Diego is 30 jaar en is na een roerige periode een betere versie van zichzelf geworden. Hij is er klaar voor om alles uit het leven te halen en nieuwe deuren te openen. Van beroep is hij acteur, danser en zanger – hij heeft Music Theatre gestudeerd in Londen en speelt momenteel in de musical Disney’s Aladdin – en hij heeft nog vele ambitieuze plannen voor de toekomst. Naast deze zoektocht naar ware liefde heeft hij al één grote liefde in zijn leven: zijn zoontje Sem.

Diego: “De laatste tijd stond mijn leven op z’n kop en leek alles onzeker. Juist daarom heb ik besloten dit avontuur aan te gaan en hoop ik iemand te vinden met wie ik een toekomst kan opbouwen. Ik ben er klaar voor!”

Wanneer te zien op Videoland?

Het was tot nu toe nog onduidelijk wanneer het derde seizoen te zien zou zijn, maar we hebben dat antwoord nu. Op donderdag 15 december worden er gelijk twee afleveringen op Videoland gezet, dus dan kan je alvast gaan bingen! Hoe leuk?!

Even voorstellen: dit is de nieuwe Prince Charming