Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 16 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

LOL: Mattie krijgt felicitaties met het vaderschap na bevalling radiocollega Marieke

Gisteren kwam het geweldige nieuws naar buiten dat Marieke Elsinga op 9 november is bevallen van haar eerste kindje. Samen met haar vriend Sander heeft ze een zoontje gekregen en hebben ze hem Jip genoemd. Toch is er blijkbaar nog wat verwarring over wie nou de vader van het kindje is (en natuurlijk de partner van Marieke), want ook collega Mattie Valk wordt gefeliciteerd met het vaderschap.

Het is blijkbaar nog niet helemaal duidelijk dat Mattie en Marieke géén setje zijn.

Mattie krijgt felicitaties met het vaderschap na bevalling Marieke

Mattie en Marieke zijn al jarenlang collega’s en hierdoor kennen ze elkaar natuurlijk door en door. Dit maakt hen ook een geweldig radioduo en zijn ze niet alleen collega’s meer, maar zijn ze ook goed bevriend. Alleen.. deze vriendschap wordt soms nog een klein beetje verward met liefde. Veel mensen gaan er namelijk vanuit dat Mattie de partner van Marieke is en hierdoor dus ook de vader is van het pasgeboren kindje. Hij wordt zelfs gefeliciteerd met het vaderschap.. OEPS!

Hoewel Mattie dus niet de vader is van het pasgeboren kindje, snappen we misschien wel een beetje waar deze gedachte vandaan komt. De vriend van Marieke zien we eigenlijk bijna nooit op haar Instagram en daardoor kan er natuurlijk wat verwarring ontstaan. En daarnaast zijn Mattie en Marieke ook gewoon super close. Toch is Mattie echt niet de vader, maar is dat haar vriend Sander.

Bekijk het grappige bericht hieronder:

Instagram @mattievalk

Zoontje Jip

Op Instagram maakte Marieke het mooie nieuws bekend. Op 9 november hebben Marieke en Sander hun zoontje op de wereld gebracht en vanaf dat moment zitten ze helemaal op een roze wolk. “Hij is er! Onze zoon: Jip 💙 Zijn tweede naam is Einte, naar mijn vader. Sinds 9 november 6.11 uur kunnen Sander en ik niet stoppen met naar hem kijken, met ‘m knuffelen en aan hem ruiken.” Veel geluk saampjes!

Deze bekende Nederlanders doen mee aan het nieuwe seizoen van Hunted VIPS