Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 5 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Je kan de Villa van Prince Charming afhuren via Airbnb en dat wil je (als het weer mag)

Grote kans dat je het liefdesavontuur rondom Prince Charming wel hebt gezien. Los van dat het programma zelf leuk was om te volgen, heeft de villa ook enorme indruk gemaakt. In ieder geval op ons. Hoe leuk om daar met de meiden te verblijven? Well, dat kán. De villa is namelijk te huur via Airbnb.

Wij weten wel wat we gaan doen als we straks weer op reis mogen.

Prince Charming villa op Airbnb

We hebben allemaal gezien hoe Marvin op zoek ging naar de ware liefde in het programma Prince Charming. Het speelde zich allemaal af in een prachtige palazzo, waar tien single mannen het hart probeerden te veroveren van deze prins op het witte paard. Zo verkeerd nog niet. En hoewel we op televisie natuurlijk maar kleine stukjes zien van deze immense villa, weten we een ding zeker: op een dag wakker worden in zo’n villa is goals. En raad eens? Dat is mogelijk!

De poepiechique villa van het programma bevindt zich in Sicilië, er is plek voor 10 personen en het heeft alles wat je nodig hebt voor een relaxte vakantie. Do we need to say more?

Emma Villas

Te huur via Airbnb

We mogen op dit moment natuurlijk niet reizen, maar als we dat wél mogen doen, is deze villa in elk geval eentje voor op de bucket list. De villa waar Marvin de liefde van zijn leven vond, is namelijk te huur via Airbnb. Ooit een vakantie willen vieren in de stijl van een realityprogramma? Dan is dit je kans.

De villa is zo’n 300 vierkante meter(!) en telt drie verdiepingen. Er zijn vijf slaapkamers en het is groot genoeg voor 10 personen. Da’s nog niet alles, want de villa is ook prachtig gelegen. Het ligt op een panoramische heuvel in het beroemde plaatsje Giardini Naxos. Terwijl je in de inifinity pool(!) ligt te dobberen, heb je heerlijk uitzicht op het panorama. Alles erop en eraan.

En dat kost ook wat. Een nachtje verblijven in deze megavilla kost €1.1999. Maar oké, dan heb je ook wat.

Emma Villas