Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 15 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

Finally! Dit is de teaser van Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Netflix en Shondaland hebben gistermiddag de releasedatum en gloednieuwe beelden van Queen Charlotte: A Bridgerton Story onthuld. De langverwachte serie is vanaf 4 mei 2023 exclusief te zien op Netflix. De onthulling was onderdeel van een wereldwijd event voor fans van de Bridgerton-reeks. Wij hebben hier nu al zo’n zin in! Helemaal omdat we nog even moeten wachten op het volgende seizoen van Bridgerton zelf.

Ladies en gentlemen..

Queen Charlotte

Tijdens het event werd in een gesprek met de cast een tipje van de sluier opgelicht over wat we kunnen verwachten van de serie, hoe het verhaal zich verhoudt tot de Bridgerton-reeks, de thema’s die de personages aansnijden en hoe de acteurs inspiratie hebben opgedaan voor hun rollen. Bovendien werd bekend gemaakt dat Netflix dit voorjaar, in samenwerking met Shondaland en Fever, The Queen’s Ball: A Bridgerton Experience organiseert in New York City. De wachtlijst is nu open en gasten kunnen zich inschrijven om meer te weten komen over het bal via deze link.

Over Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Door de ogen van de machtige Queen Charlotte volgen we in deze Bridgerton prequel haar huwelijk als jonge koningin met koning George. Een huwelijk dat niet alleen een groot liefdesverhaal is, maar ook zorgt voor verschuivingen binnen de gemeenschap. Het is het begin van de huidige sociale elite, de wereld van de personages uit Bridgerton. Nog heel even wachten dus, maar vanaf 4 mei kunnen we de serie binnen een dag (oeps) wegbingen.

Bridgerton is nu de best bekeken Netflix-serie ooit