Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 31 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Rapper Bizzey en zijn vrouw onthullen geslacht baby op deze grappige manier

Leendert ‘Leo’ Roelandschap (beter bekend als rapper Bizzey) en zijn vrouw Renee Hemmes Roelandschap lieten op nieuwjaarsdag weten dat zij een tweede kindje verwachten. Een broertje of zusje voor zoontje November dus! Gisteren maakten ze – op een wel hele grappige manier – het geslacht van de baby bekend.

Bizzey opnieuw vader

Het is voor Renee en Bizzey niet de eerste keer dat ze ouders worden. In november 2015 werd zoontje November geboren. In de maand.. je raad het al, november. Bizzey en zijn vrouw zijn inmiddels al 12 jaar samen (LIEF!) en zijn dus wederom in verwachting.

Bekijk hieronder de zwangerschapsaankondiging:

Het wordt een..

Het gezin is in ieder geval goed voorbereid want ze hebben al genoeg luiers ingeslagen. Met deze luiers maken ze dan ook het geslacht van de baby bekend. Ze maken de zin: “IT’S A GIRL”. Nou, dat is niet te missen! Ook verwacht Bizzey over 16 jaar heel wat trouble met zijn kleine meid: “Moet over 16 jaar weer strapped komen, because it’s a …. 🔫💕’

Dat ze veel luiers nodig gaan hebben, dat is zeker. Op de foto komt dit dan ook op hilarische wijze terug: ze ziet ze op de grond, op de bank, in de dozen van Louis Vuitton, in de Nike’s en ga zo maar door. Zelfs grote broer November heeft een aantal luiers op schoot.

Lieve reacties

Bizzey en zijn vrouw kunnen rekenen op talloze liefdevolle reacties van vrienden, familie en collega’s. Onder andere Rolf Sanchez, Juultje Tieleman, Jay-Jay Boske, en Kraantje Pappie feliciteren de artiest met de kleine meid.

Lil Kleine komt met nieuw album ‘Ibiza Stories’ en hij doet opmerkelijke uitspraak over Jaimie Vaes