Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 13 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Nog meer bekende baby’s: rapper Boef is vader geworden van een dochtertje

Onze bekende Nederlanders zitten niet stil.. wat zijn er veel baby’s geboren het afgelopen jaar! Ook in 2022 zet deze lijn zich voort. Zo heeft Famke Louise vandaag bekend gemaakt moeder te zijn geworden van haar eerste zoontje. Ook rapper Boef onthult op 1 januari een kindje te hebben gekregen met zijn vriendin.

Wij denken dat de Albert Heijn de muisjes niet meer op voorraad heeft, zoveel baby’s worden er geboren.

Gewoon (papa) Boef

Boef vertelde aan Linda de Mol (voor Linda. Magazine) over zijn nieuwe relatie. Op RTL Boulevard zijn stukjes uit dit interview te lezen. Afgelopen april was hij acht maanden samen met zijn toen 21-jarige vriendin. Toch wil hij niet al te veel kwijt over zijn nieuwe liefde: “Ik wil het deze keer echt laten lukken.” Hij heeft tijdens zijn vorige relatie, met Selma Omari, geleerd dat het beter is om je relatie buiten de spotlights te houden.

Boef kent zijn nieuwe vriendin niet van het Internet, maar heeft haar ‘gewoon’ in het echt leren kennen. Hij zag haar zitten in een restaurant en is toen -heel ouderwets- op haar afgestapt. Hij vertelt: “Ook wel leuk dat het een keertje niet via Instagram of Snapchat ging.”

Verliefd

Deze dame wist meteen wie hij was, maar dat vond hij niet erg. Volgens hem ontkomt hij daar niet meer aan. Wat vindt hij zo leuk aan haar? Ze is volgens de rapper totaal niet materialistisch. Af en toe koopt hij iets duurs voor haar en dan draagt ze het wel, maar het maakt haar allemaal niet zo veel uit. Ze is Belgisch, studeert pedagogiek en ze wil uiteindelijk haar eigen nagelsalon. Ook vertelde hij dat zijn vriendin dolgraag moeder wil worden en dat hij dat ook wel ziet zitten. Toch lieten ze toentertijd weten rustig aan te willen doen. Boef: “Ik wil gewoon dat harmonieuze gezin.”

Babynieuws

Toch hebben de tortelduifjes niet stilgezeten, want de vriendin van Boef is op 1 januari bevallen van een dochtertje. Boef deelt het nieuws op zijn Instagram:

Hij laat weten dat dit de eerste én laatste keer is dat zijn meisje te zien is op social media omdat zij in anonimiteit groot gebracht wordt.

Een nieuw begin: Famke Louise en Denzel Slager zijn ouders geworden van hun eerste kindje