Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 14 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Gezien op TikTok: witte concealer onder je ogen voor de perfecte dekking

Witte concealer is terug van weggeweest en dat allemaal dankzij TikTok. Het is dé is de plek voor het ontdekken van nieuwe hacks en trends, maar dat niet alleen. Dankzij TikTok hebben we namelijk heel veel make-uptrends uit de jaren 90 en 00’s teruggevonden.

Wat vind jij van deze (oude) trends?

Make-uptrend

Denk maar terug aan 2009, toen contouren ‘groot’ werd. Tyra Banks en Eva Longoria brachten hun foundation aan over een lichte concealer om het onder de ogen op te fleuren. Met contour die ze onder de jukbeenderen aanbrachten, creëerden ze een contrast.

Daarnaast was Kim Kardashian bezig met het opbouwen van een beauty-imperium en deelde inside make-up geheimen met haar fans. Weet je nog die gekke contourfoto? Het ziet er misschien raar uit, maar als je het eenmaal goed hebt uitgesmeerd dan heb je ook een mooi resultaat.

Witte concealer hack

Nu is deze concealer-trend terug mede dankzij Gen Z. TikTokker @blumarinebae kreeg meer dan een half miljoen likes op haar video. Hierin bracht ze witte concealer aan in een driehoekige vorm.

@blumarinebae

Run! don’t walk 2 ulta ..🤭

♬ original sound – Kevo

“Eh, het ziet eruit als een echte puinhoop,” geeft ze toe in de video. “Wait for it,” voegde ze eraan toe. Vervolgens laat ze de after zien met haar foundation en contour gemengd.

Ook NikkieTutorials heeft de trend overgenomen. Ze was er niet van overtuigd, maar ze ging het proberen. Bij de video schreef ze: “Ik laat JOU beslissen over deze…”

@nikkietutorials

I’ll let you decide…. #foryou #fyp #transformation

♬ original sound – nikkietutorials

Ook heeft TikTokker @khaelsofcourse het uitgeprobeerd voor de donkere huid en het werd bevestigd dat het zeker werkt.

@khaelsofkourse

#stitch with @blumarinebae

♬ original sound – MyKhaél

Wat vinden jullie van deze concealer-hack? Durven jullie het aan?

Terug in de tijd: deze Y2K-haarstijlen gaan we dit jaar overal zien