Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Films & Series 14 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Alles wat je wil weten over de prachtige remake van The Little Mermaid

Jaaa, eindelijk komt er een remake van één van onze favoriete Disney films. Tijdens de Oscar-uitreikingen maakte Disney goed gebruik van het grote tv-moment. Op deze avond ging namelijk de officiële trailer van The Little Mermaid in première. Wij kunnen niet wachten om de film te gaan kijken!

De Kleine Zeemeermin

We love de geanimeerde versie van De Kleine Zeemeermin, maar de real life remake van deze Disney film belooft ook veel goeds. Nog voordat de trailer van de film verscheen stond het internet al bomvol met reacties over de cast. Hoe de kleine zeemeermin in de orginele versie van dertig jaar geleden een blank meisje met rode lokken was, wordt Ariël nu door Halle Bailey gespeeld. Ja je ziet het goed, de Disney-prinses wordt gespeeld door een actrice met een getinte huid and we love that. De traditionele lange bos met rode lokken blijven we wel terugzien bij Ariël.

De cast

Ook de bekende actrice Melissa McCarthy heeft een hoofdrol in de film. Zij speelt namelijk de rol van de boze heks Ursula. Verder kunnen we Simone Ashley – die we kennen van Bridgerton – terugzien als een van Ariëls zussen. Acteur Javier Bardem speelt King Triton, de vader van de kleine zeemeermin en oh là là, Jonah Hauer-King speelt de knappe prins Eric! Wij vinden dit in ieder geval geen verkeerde keuze!

De trailer

De Disney-fans hebben er even op moeten wachten maar de officiële trailer van The Little Mermaid is eindelijk uit! Goed nieuws en slecht nieuws, want we moeten nog tot eind mei wachten voordat de film in de bioscoop verschijnt. Het goede nieuws: de trailer maakt ons erg enthousiast. Wij kunnen niet wachten om met een grote bak popcorn in de bioscoop te zitten!

Wel hopen wij de nostalgische muziek terug te horen. Gelukkig stelt producent Lin-Manuel Miranda ons gerust tijdens een interview met Variety: ”We hebben drie of vier originele deuntjes geschreven, die geen van je favoriete nummers hebben vervangen.” Dus we kunnen ons lievelingsnummer ‘Under the Sea‘ naar alle waarschijnlijkheid gewoon terughoren.

We moeten nog even geduld hebben, maar wij kijken ernaar uit!

Deze sprookjesachtige bestemmingen wil je bezoeken op basis van je favoriete Disney film