Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 11 nov 2023
Leestijd: 1 minuut

Rianne Meijer is bevallen: zo heet het kleine mannetje

Babynieuws! Rianne Meijer is bevallen van een zoontje. Ze deelt zojuist de eerste foto’s van de pasgeboren spruit en hij heeft een hele leuke naam gekregen.

George.

Rianne Meijer bevallen van zoontje

Begin mei verraste Rianne iedereen met een hele lieve video waarin te zien is dat zij en haar man Roy in verwachting zijn van een kindje. De twee zijn gelukkiger dan ooit en iedereen mag het weten. Rianne staat bekend om haar liefde voor oversharing en is niet bang om open en eerlijk te zijn op socia media. Dat doet ze in slechte tijden, maar dus ook in goede tijden.

En het is zó leuk om te zien hoe goed het gaat. Ondanks de zwangerschapskwaaltjes, die iedereen wel heeft. Eerder deelde ze al een mega lieve video van haar zwangerschapsproces.

It’s happening!

Twee dagen geleden deelde Rianne beelden vanuit het ziekenhuis met de mededeling dat haar baby bijna geboren zou worden. Wel deed ze dat met een grapje, zoals ze altijd goed. “Tinder date got out of control”, schreef ze bij de foto’s. Zij en haar man hebben elkaar namelijk ontmoet via deze datingapp en dat is dus uiteindelijk heel goed uitgepakt.

Inmiddels is het jongetje geboren en deelt ze vandaag de eerste foto’s van hem, de kleine George.

Gefeliciteerd Rianne en Roy!

Vriendinnen Jessie Jazz Vuijk en Rianne Meijer delen bijzonder verhaal over zwangerschap