Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 8 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Oeh: Ricky van Temptation Island heeft een nieuwe vriendin en wij weten wie het is

Als je Temptation Island al een paar jaar volgt, is deze hunk je vast niet ontgaan. Ricky deed in 2021 mee aanTemptaion Island: Love or Leave en heeft daar het hart gestolen van Jaydi. De twee zijn nog enige tijd samen geweest, maar begin van dit jaar ging het stel toch uit elkaar. Gelukkig voor Ricky heeft hij de liefde weer gevonden en wel met déze dame.

Op Instagram deelt Ricky de eerste foto samen.. awh!

Dit is de nieuwe vriendin van Ricky

Op Instagram post Ricky een schattige foto van de twee. “Wat een uitzicht! 🤯”, schrijft hij erbij. Op de eerste foto staat hij alleen, maar op de tweede foto staat het koppel samen. Het lijkt er op dat Ricky nog niet bekend wilt maken wie zijn nieuwe liefde is, maar juicekanaal Reality FBI is daar al achter gekomen. Volgens hun zou het gaan om de blondine Romy Thesing en zij zouden al een paar maanden contact hebben. Zo zegt Reality FBI: “Een paar maanden terug liepen ze samen in de winkel. Blijkbaar is de vonk dus al een tijdje gaande.” Wat cute!

Temptation Island


In 2021 deed Ricky Luckassen mee als single aan Temptation Island: Love or Leave. Hij kwam natuurlijk maar voor één ding, namelijk: de liefde! Dat had hij destijds gevonden bij Jaydi, die nog in een relatie zat met Sonny. Uiteindelijk heeft Jaydi de relatie met Sonny verbroken en is ze voor de knappe Ricky gevallen. Helaas besloot het koppel begin dit jaar uit elkaar te gaan na een relatie van 1,5 jaar.

Eating With My Ex: Going Dutch

Een paar maanden nadat het uit was tussen Ricky en Jaydi besloten ze mee te doen aan het programma Eating With My Ex: Going Dutch. Zoals bij veel anderen die meedoen aan dit programma, verliep het etentje niet zoals gehoopt. Jaydi leek al over de breuk heen te zijn, terwijl Ricky nog een klein beetje hoop had dat het weer goed zou kunnen komen tussen de twee.

Wij zijn blij voor Ricky dat hij nu de liefde weer heeft gevonden en wij wensen het stel veel geluk samen!

ZIEN: zó zag single Ricky uit Temptation Island er vroeger uit