Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 2 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Wil je zien! Iedereen op social media heeft het over de nieuwe rom-com Upgraded

In een wereld waar liefde steeds vaker plaats lijkt te maken voor haat en boosheid kunnen wij wel wat positieve energie gebruiken. Gelukkig is net op tijd de nieuwe rom-com Upgraded uitgekomen en iedereen op social media is laaiend enthousiast over de film.

Deze wil je onmiddellijk aan je kijklijstje toevoegen!

Upgraded

Hou jij van een goede romantische film? Dan wil je vandaag nog de nieuwe rom-com Upgraded gaan kijken. Waar kan je de film vinden? Op Prime Video! Als de foto bovenaan dit artikel je nog niet helemaal heeft overgehaald zullen wij jou eens haarfijn uitleggen waar de film over gaat, zodat jij kan beslissen of je hem wilt kijken.

De film gaat over Ana – gespeeld door Camilia Mendes. Ze is overwerkt en onderbetaald en zit vast in een stageprogramma bij Erwin, een veilinghuis in New York. Het is haar grote droom om een eigen kunstgalerie te openen en te verhuizen uit het appartement waar ze nu samenwoont met haar zus Vivian en haar zwager Ronnie. Maar een promotie bij haar baan lijkt er niet in te zitten, waardoor Ana het heft in eigen handen neemt. Wanneer Ana wordt uitgekozen om als de derde assistent van haar baas mee te gaan op een zakenreis naar London, neemt het lot het over.

Door een upgrade naar de eersteklas in het vliegtuig komt Ana in contact met de man van haar dromen. Maar om indruk op hem te maken verdraaid ze de details van haar leven net wat mooier dan ze echt zijn. Hierdoor wordt ze uiteindelijk gedwongen deze poppenkast vol te houden, waardoor ze de man en de baan van haar dromen dreigt te verliezen.

Reacties

Natuurlijk staan mensen op social media klaar om hun ongezouten mening te geven over deze nieuwe film. Zo schrijft een kijker op X: “OMG cheesy romcoms are back!! WE LOVE IT #Upgraded.”

Andere kijkers schrijven: “Watching #Upgraded on prime and the lies are just stressing me out too much!! The way I would come clean IMMEDIATELY”, #upgraded was so good” en “Saw a clip on TikTok of #Upgraded .. sooo imma watch it , looks good.”

Ga jij de film kijken?