Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 29 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Rowenna deelt haar meest awkward moment tijdens de opnames van Love Island

We leerden Rowenna kennen in het seizoen van Love Island 2021. Al snel sprong de vonk tussen haar en Donny over. Iets wat je absoluut wil voorkomen als je elkaar pas net kent: blunders! Toch is Rowenna zo lief geweest om een van haar meest awkward momenten tijdens Love Island met ons te delen! Juice!

‘Dit is gelukkig niet uitgezonden..’

Nieuwsgierig

De Love Island-kijkers zijn nogal nieuwsgierig en ze zijn maar al te benieuwd wat er wel en niet wordt uitgezonden in het programma. Zo krijgt reality-ster Rowenna hier ook veel vraag naar. Zij is de beroerdste niet en vertelt haar meest awkward moment in een video op TikTok.

Doorgelekt..

“Het was ergens overdag en ik had een witte bikini aan met een wit broekje eroverheen. Ik vond dat ik er helemaal leuk uit zag”, begint Rowenna de video. “Ik ging met Don bij de zitzakken zitten. We hadden een superleuk gesprek en het was heel erg gezellig.” Rowenna vervolgt haar verhaal dat ze naar keuken liepen en dat Nina hier naar haar toe kwam. “Nina vroeg: ‘Ben je ongesteld geworden?’ Dus ik zei: ‘Nee, ik zit midden in mijn pilstrip, dus volgens mij niet’. Dus ik ging kijken en ik was helemaal doorgelekt.”

De reality-ster vertelt dat Don dit had gezien. “Hij wilde niet dat ik mij schaamde of wat dan ook, dus had hij het tegen Nina verteld. Dat was wel echt super lief, dat vond ik eigenlijk al gelijk tien punten.”

Lieve productie

Rowenna vervolgt haar verhaal met dat de productie gelijk naar haar toe kwam en duidelijk maakte dat ze de beelden niet zouden uitzenden. “Dat was wel echt zo’n moment waarvan ik dacht: OMG als dit nu uitgezonden wordt, I’m crying. Dus ja, nu kan ik erom lachen maar op dat moment was ik zo aan het huilen.”

@rowenna

Ik ben zooo blij dat dit niet is uitgezonden 🙈 Heb jij ooit ook zoiets meegemaakt? Let me know in de comments 💕

♬ origineel geluid – Rowenna

 

Rowenna en Donny zijn nog steeds bij elkaar en willen zelfs gaan samenwonen! Dit awkward momentje heeft Don (zoals het hoort) dus niet afgeschrokken. Rowenna laat ons ook weten dat ze binnenkort meer van dit soort verhalen zal delen. We can’t wait!

4 manieren om als jongvolwassene nieuwe vrienden te maken