Audrey Garot
Audrey Garot Reality 11 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Valerio over de ruzie tijdens Echte Meisjes in de Jungle: ‘Het is eigenlijk mijn schuld’

We hebben inmiddels al twee afleveringen kunnen kijken van het programma Echte Meisjes in de Jungle en wat hebben we genoten. Er zijn al bijzondere uitspraken gedaan, er is gevochten en er is een yell gemaakt om het andere team uit de tent te lokken; we hebben het allemaal al gezien. En hoewel het leek alsof het rode team de yell zelf hadden bedacht, heeft Valerio er toch een grotere rol in dan we dachten..

En daar heeft hij achteraf wel spijt van.. Oeps!

Valerio is verantwoordelijk voor de ruzie in Echte Meisjes in de Jungle

In de tweede aflevering gingen de twee teams weer de strijd met elkaar aan. Welk team als eerste het rijstveld had gekapt, ging ervandoor met 2.500 euro. Annebel ging als een speer waardoor het rode team een enorme voorsprong kreeg. Uiteindelijk heeft het rode team dan ook gewonnen. “Zo voelt het nou, hè”, roept Annebel na de winst. Dit viel bij Louisa niet in goede aarde, want zij komt boos op haar afgelopen. Als ook Esmee zich ermee begint te bemoeien, ontstaat er een vechtpartij. Hierbij duwt Louisa haar tegenstander Esmee in het rijstveld, waardoor ze een flinke klap maakt op haar rug. Presentator Valerio moest de twee uiteindelijk uit elkaar halen.

“Als ik daar dan tussen sta met mijn 1.74 meter en 62 kilo, dan denk je wel: kan ik hier wel voor de veiligheid garant staan? Nou, het antwoord is natuurlijk nee”, grapt hij tegen RTL Boulevard. “Maar gelukkig is het uiteindelijk niet erger geworden dan dat incident.”

De yell

In een paar seconden is de sfeer dus helemaal omgeslagen en is er zelfs een vechtpartij ontstaan. Maar waardoor komt dit nou? “Ik denk wel dat het wel dat het allemaal door een yell is gekomen”, zegt Valerio. In de eerste aflevering heeft team rood namelijk een yell bedacht. Ze schreeuwen tegen het andere team: “Yell yell yell, team blauw gaat naar de hel.” “En dat is eigenlijk mijn schuld”, geeft Valerio toe. “Want ik vroeg aan die meiden: hebben jullie eigenlijk al een yell? Die hadden ze niet en een dag later wel. Dus ik voel me met terugwerkende kracht toch wel een beetje als de aanstichter van dit hele probleem.” Whooops!

Zó bracht Valerio zijn vrije tijd door tijdens de opnames van Echte Meisjes In De Jungle