Emma Toussain
Emma Toussain Reality 10 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Zó bracht Valerio zijn vrije tijd door tijdens de opnames van Echte Meisjes In De Jungle

Terwijl de Echte Meisjes het in de jungle moesten doen met hangmatten en flessen water om te douchen, bracht presentator Valerio zijn tijd toch een stuk comfortabeler door. Natuurlijk moest ‘ie gewoon aan het werk, maar in de tussentijd deed hij wat wij het liefste doen op vakantie.. relaxen.

Wij spraken hem over zijn drie weken in Laos.

Valerio presenteert Echte Meisjes In De Jungle

Elf jaar geleden kwam #EMIDJ voor ‘t laatst op tv en er is heel veel gebeurd in de tussentijd.. toch is het programma weer helemaal terug met gloednieuwe deelnemers (oké, op Michella na dan) en ook is er een nieuwe presentator, namelijk Valerio Zeno. Valerio wilde het heel graag presenteren, maar wel op de voorwaarde dat hij níet in de jungle op een matje zou hoeven slapen. Nou, dat snappen we wel.

Hij vond het heerlijk om te zien hoe de meiden het deden, om ze een beetje te pesten en vooral om alle spellen uit te leggen. Om wie heeft hij het meeste moeten lachen? “Lena, hoe vaak zíj haar evenwicht verloor.. al stond ze stil op een recht stuk grond dan alsnog verloor ze haar evenwicht. Maar ook om Fabiola en om Diva. Zij hebben mij ook wel verrast, omdat ze er vol voor gingen.”

Relaxen in de jungle

Als we hem vragen hoe hij zelf zijn tijd heeft gespendeerd (naast de uren dat hij moest werken natuurlijk) dan verschijnt er een glimlach op zijn gezicht terwijl hij de volgende situatie schetst: “Bij het zwembad liggen, de WiFi helemaal leegtrekken, lekker online shoppen.. Ik dacht als ik thuiskom dan is het allemaal bezorgd.. super handig.”

Groot gelijk.

Hoe de rest dit avontuur ervaren heeft? Dat lees je hier.

Het oude seizoen van ‘Echte Meisjes In De Jungle’ terugkijken? Zó vraag je dat aan