Renée
Renée Love & Seks 2 mrt 2020
Leestijd: 3 minuten

Waarom juist de sarcastische vrouwen altijd bezet zijn

Niet iedereen begrijpt je humor en soms zijn je grappen bikkelhard. Jep, ‘sarcastisch’ is jouw tweede naam en je draagt ‘m met trots. Maar met jouw sarcastische randje mag je in je handjes knijpen, want als het om de liefde gaat zou dit je juist heel ver kunnen brengen.

Als je sarcastisch bent hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat je de liefde niet gaat vinden. Mensen houden onwijs van sarcastische vriendinnetjes en daarom ben jij als eerste bezet.

Waarom sarcastische vrouwen altijd bezet zijn

Om aandacht zit jij niet verlegen en dat heeft een reden: jouw sarcastische kant maakt je nu eenmaal heel geliefd. Er zijn heel wat redenen te bedenken waarom de sarcastische vrouwen juist bezet zijn en wel hierom:

1. Je bent ten eerste geniaal grappig

Natuurlijk kun je een diepgaand gesprek voeren en houd je niet puur van oppervlakkig gedoe. Maar je vindt het allereerst super belangrijk om een leuke tijd met iemand te beleven. Met je grappen heb jij de lachers op je hand en wind jij je lover om je vinger.

2. Je bent super sociaal

Een gesprek met jou voeren verloopt altijd soepel. Je bent onwijs sociaal en ongemakkelijke stiltes ken jij niet. Het maakt niet uit wie je tegenover je hebt, je weet altijd wat je moet zeggen. Hetzelfde geldt tijdens dates. Het loopt zo vlot en je bent zo makkelijk in de omgang dat mensen jou maar wat graag hun vriendinnetje noemen.

3. Je bent erg zelfverzekerd

Je sarcastische randje is aantrekkelijk, maar ook het feit dat je zo zelfverzekerd bent. Je bent niet bang om op iemand af te stappen. In je relatie is het voor je partner erg fijn dat je niet onzeker in het leven staat.

4. Je bent niet bang om tegengas te geven

Je kunt onwijs goed met jou lachen, maar als het moet geef je een flinke portie tegengas. Je laat niet snel over je heen lopen en dat is wat nu zo onwijs sexy aan jou is. Deze eigenschap kunnen mannen (en vrouwen) heel erg waarderen in hun partner.

5. Je bent goed in het steunen van dierbaren

Een relatie betekent ervoor elkaar zijn in goede en slechte tijden. Jij zou nóóit zomaar je relatie opgeven als het even slecht gaat en dat vindt je vriend(in) een fijne gedachte. Ondanks dat je sarcastisch kunt zijn, ben je ook heel beschermend over iedereen die belangrijk is voor jou.

6. Je bent een ster in het incasseren van grappen

Op WhatsApp kom je soms chagrijnig over, maar dan maak je negen van de tien keer gewoon een sarcastische grap die iemand niet begrijpt. In je relatie weet je vriend(in) in ieder geval goed met jouw humor om te gaan. Wat jou zo leuk maakt is dat je zelf óók grappen kunt incasseren. Jullie humor kan daardoor vaak over de grens gaan, maar jullie weten het altijd goed te maken.

7. Je bent een goede bedpartner

Mede omdat je sarcastisch bent heb je geleerd om geen blad voor de mond te nemen. Zo weet je bijvoorbeeld in bed precies wat je wel en wat je níet wil. Je communiceert dit naar je partner, waardoor jullie seksleven alleen maar beter wordt. Die openheid is bewonderingswaardig voor hem/haar en dat maakt je zo leuk.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: