Emma Toussain
Emma Toussain TikTok 10 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

Doen Sem en Jason mee aan Temptation Island?! Bekijk onze TikTok-reeks “SPILL THE TEA”

Onze absolute guilty pleasure: reality tv. We zijn dan ook erg benieuwd hoe het nu gaat met oud-deelnemers van bijvoorbeeld Temptation Island, Ex On The Beach, Love Island en De Bachelor. We nodigen een aantal van deze realitysterren uit om wat juicy vragen te beantwoorden in de “SPILL THE TEA”-reeks op TikTok. Zin in! Bekijk nu de aflevering met Sem uit Ex On The Beach.

Volg je ons al op TikTok? Daar plaatsen we elke maandag en donderdag een video!

Sem en Jason

Je kunt Sem kennen uit het vorige seizoen van Ex On The Beach. Daar kwam ze voor Dusty en had ze wat moeite om hem los te laten, ook al ging haar ex er liever met iemand anders vandoor. Inmiddels is Sem weer gelukkig in de liefde en dat komt allemaal door Jason. We willen het koppel wel wat beter leren kennen en daarom spelen ze Most likely to’. Wie zou er het eerst met een tv-programma meedoen? En wie zou er als eerste seks hebben op een eerste date? En wie kotst er als eerste van drank? En wie springt er als eerste uit een vliegtuig?

@beautifymagazine

Who’s most likely to?! Zouden @semdeconinck en @jasonburgers echt meedoen als koppel aan Temptation Island?😱 elke donderdag én maandag een nieuwe aflevering SPILL THE THEA 🧃 bij ons op TikTok! Wie zie jij graag nog meer bij ons in de studio? #beautify #beautifymagazine #tiktokviral #exonthebeach2021 #eotb #eotbdd #viral #couple #realitytv #whoismostlikely #foryou #spillthetea #fyp #explorepage #trending #like #temptationisland #funny #funnyvideos #love

♬ origineel geluid – beautifymagazine

Deelname aan Temptation Island?

Ook willen we graag weten of we ze eventueel als koppel terug kunnen zien in een programma als Temptation Island. Sem weet het zeker: “Nee! Dan komt mijn pschyco kant weer naar boven!”

Wil je op de hoogte blijven van onze video’s? Zorg er dan voor dat je ons volgt en dat je onze video’s leuk vindt. THANKS ALVAST! 💘

Daar zijn ze dan: deze singles gaan we terugzien in ‘Ex On The Beach: Double Dutch’