Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 14 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Sephora komt niet naar Nederland, z贸 reis jij voor nog geen 100 euro naar Parijs

Vorige week werden wij toch even blij gemaakt met een dode mus.. het TikTok-account @sephoranetherlands maakte elke beautyliefhebber blij met het nieuws dat de Sephora een winkel zou openen in Den Haag. Toch bleek 鈥榯 al snel niet echt te zijn, tot onze grote teleurstelling.

Wat moet je dan? Ja, dan maar shoppen in Parijs. Niet heel erg 馃槈

Sephora komt niet naar Nederland, z贸 reis jij voor nog geen 100 euro naar Parijs

De Franse hoofdstad barst van de Sephora鈥檚 en 鈥榯 is toch wel het leukste om het daar te shoppen. De winkel aan de bekende Avenue des Champs-脡lys茅es is altijd m茅ga chaotisch maar ze hebben zo veel leuke dingen. En zelfs de kleinere Sephora鈥檚 zijn echte snoepwinkels voor ons. Dat wordt maar weer een tripje naar Parijs plannen! En wij vonden een treinreis voor nog geen 100 euro (retour!), waardoor je heel makkelijk daar heen reist. Natuurlijk ook nog wat budget over houden voor je shopping spree, maar dat is zeker te doen. Of je plakt er natuurlijk een weekend aan vast. Maar.. mocht je een dagje heen en weer willen, hebben wij dus de perfecte route gevonden.

Jouw Sephora-reisplanning

De datum is 31 oktober, da鈥檚 een dinsdag. Dus vraag maar alvast vrij!
Je pakt vanaf Amsterdam Centraal de trein naar Parijs:

Die vertrekt om 06:11
En komt aan om 09:36

Wat ga je doen?

Dan heb je dus heerlijk de tijd om even te ontbijten, rond te slenteren en je eerste Sephora te bezoeken. Fenty Beauty, Rare Beauty, Dr Jart, Gucci Beauty.. ja, die kan je dus allemaal lekker shoppen. Daarna is het tijd voor een uitgebreide lunch, zoals de Fransen dat graag doen. Met een beetje mazzel zit jij lekker tot een uurtje of drie in het zonnetje op het terras. Daarna is het tijd voor een tweede Sephora-stop, om te kijken of daar n茅t nog even wat andere dingen liggen en om de producten te scoren waarover je twijfelde bij je eerste bezoek. Daarna haal je nog even snel iets lekkers om te eten, maar niet te veel want je lunch was groooooot.

Dan ga je weer richtig Gare du Nord, waar de trein naar Amsterdam weer zal vertrekken.

Die vertrekt om 19:21
En komt aan om 22:44

Zo, jouw dag kan niet meer stuk! Voor 96 euro ga jij dus gewoon een dag naar Parijs.

TikTokker Victoria laat briefje achter voor knappe man in Parijs, wat er daarna gebeurt geloof je nooit