Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 18 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Kijktip: Single’s Inferno op Netflix is een Zuid-Koreaanse mix tussen Love Island en Expeditie Robinson

Wij kunnen niet genoeg krijgen van alle reality datingprogramma’s en dat komt goed uit, want ze vliegen je om de oren. We moeten nog heel even wachten tot we weer naar het nieuwe seizoen van Love Island kunnen kijken, maar Zuid-Koreaanse programma Single’s Inferno lijkt er verdacht veel op. Maar wel met een twist: je mag niet opscheppen.

Single’s Inferno Netflix

Het mag dan wel een datingprogramma zijn inclusief mooie singles, op het eiland Inferno is het niet luxe. Dat is wel anders dan bij programma’s zoals Love Island of Temptation Island! De vrijgezellen moeten opdrachten winnen en dan mogen ze naar naar een romantische plek. Alleen als twee singles elkaar kiezen zonder dat van elkaar te weten, krijgen ze de kans om van Inferno naar Paradise te gaan. In Paradise hebben ze alles tot hun beschikking.. iets wat ze op Inferno niet hebben. In dat opzicht lijkt het een beetje op Expeditie Robinson: Win je? Dan mag je naar een beter eiland.

Charmes in de stijd

Oh, en de kandidaten mogen niet opscheppen. Jezelf schaamteloos verkopen mag dus niet.. iets wat in andere realityshows vaak wel gedaan wordt. Ze mogen niet pronken met een goede baan, mooi huis of snelle auto. Ook mogen ze hun leeftijd niet onthullen. In de trailer wordt gezegd waarom: “Je charme is je enige wapen”. Mensen moeten elkaar dus inpalmen met hun leuke persoonlijkheid. Lijkt ons een best goed idee.

Omdat de serie Zuid-Koreaans is hoef je geen 18+ beelden te verwachten.. alles blijft netjes. Geen dronken feestjes en geen nachtelijke avonturen. Wat je wel kan verwachten? Wel flirten ze er op los, gaan ze op (ongemakkelijke) dates en worden ze verliefd. Wij zijn benieuwd!

Bekijk de trailer van het programma hier:

Het Zuid-Koraanse Single’s Inferno staat al op Netflix dus je kunt meteen het hele seizoen bingen. Wij zijn fan!

Deelnemer uit het nieuwe realityprogramma Singletown onthult: ‘Ik had twee relaties tegelijk’