Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 13 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Snelle geeft concert ‘Thuis’ in voetbalstadion van Go Ahead Eagels

Leuk nieuwtje voor de fans van Snelle! Hij gaat als eerste artiest ooit een concert geven in het stadion van zijn geliefde voetbalclub Go Ahead Eagles! Zijn vader heeft hier gespeeld en nu mag hij er voor 15.000 man optreden! Dat is weer eens iets anders dan zijn optredens in AFAS Live of de Ziggo Dome.

Trots op thuis

Snelle kondigde het nieuws afgelopen vrijdag aan via een video op Instagram. “Ik wilde echt iets anders doen dan de rest en ik weet nog dat ik in de auto zat te schreeuwen van blijdschap toen ik hoorde dat de vergunning rond was,” laat hij weten. De boodschap uit de video is dat Snelle trots is op de plek waar hij vandaan komt en waar hij is opgegroeid. Zo deelt de rapper: “Oké ik heb echt goed nieuws, maar eerst even dit. Ik ben namelijk heel erg dankbaar en trots voor en op alles wat we de afgelopen jaren hebben meegemaakt. En dan ben ik vooral trots dat ik dat mag meemaken met mijn vrienden, hier in Deventer. Ik ben trots op de plek waar ik vandaan kom. Dat is omdat ik hier in het schuurtje bij mijn moeder thuis mijn eerste liedje schreef. Maar ook omdat ik hier, op dit podium, voor het eerst mocht optreden. Of omdat ik hier in de weilanden kind mocht zijn. Of omdat ik rondom deze straten, pleinen en kroegen soms door letterlijk vallen en opstaan enigszins een man ben geworden. Toch?”

Stadionconcert

Naast dat Snelle dol is op zijn stad is hij ook enorm trots om in de voetsporen van zijn vader te treden. De vader van Snelle is namelijk keeper geweest bij Go Ahead Eagles in Deventer. “Ik ben onwijs trots om hier mijn ding te doen, zoals hij zijn ding deed, op deze iconische plek. Ik ben trots op thuis, en daarom geef ik een feestje, een huisfeestje. Hoe het feestje heet? Gewoon ‘Thuis’. En waar? Hoe kan het ook anders, in de Adelaarshorst. Tot dan!”

Volgens Snelle moet ‘Thuis’ één groot feest worden waar iederen zich thuis voelt. Het stadionconcert vind plaats op 17 juni. De reguliere kaartverkoop start op 14 februari om 10.00 uur. Wees er dus snel bij!

Geen idee wat je moet doen met je lover? Dít is de perfecte date volgens je sterrenbeeld