Emma Toussain
Emma Toussain Food 21 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

YES: Starbucks lanceert twee nieuwe iced coffees en die moet je proberen

Koffieliefhebbers opgelet! Starbucks viert de lente met een selectie gloednieuwe ijskoffie’s en dat klinkt ons als muziek in de oren. Want hoe kan je dit lekkere weer nou beter doorbrengen dan met een iced latte? Tsja, wij weten het ook niet. De Amerikaanse koffieketen lanceert met ingang van vandaag twee nieuwe smaken!

BRB.

Ijskoffie

Ijskoffie is er in heel veel verschillende soorten en smaken en het is ook heel erg leuk om verschillende varianten uit te proberen. TikTokker en Starbies-queen Anna Sitar doet ‘t ons voor en bestelt dan ook regelmatig de leukste en meeste gekke Iced Coffees. In Nederland krijgen wordt het zomerassortiment dan ook uitgebreid en je kunt vanaf vandaag genieten van de Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso en Iced White Mocha Oat Shaken Espresso.

Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso

Deze Amerikaanse favoriet heeft voor het eerst zijn weg naar de andere kant van de Atlantische Oceaan gevonden. Starbucks Blonde Espresso Roast wordt geschud met ijs en bruine suikersiroop, en vervolgens overgoten met havermelk als zuivelalternatief om de dag goed te starten.

starbucks ijskoffie
Bron: Starbucks

Hier probeert Anna Sitar het drankje en laten we zeggen.. ze is enthousiast.

@annaxsitar

i asked for the favorite of the new drinks at starbies and it’s NO SURPRISE THEY GAVE ME THE BROWN SUGAR LATTE HOLY YUM. #annaxstarbies

♬ original sound – anna x

Iced White Mocha Oat Shaken Espresso

De welbekende Starbucks Blonde Espresso Roast wordt geschud met ijs en een een witte mokka saus en overgoten met havermelk voor een welverdiende ijskoffie-pauze op een warme lentedag.

ijskoffie starbucks
Bron: Starbucks

Dit wil je vandaag nog maken: de nachtelijke koffie aka Espresso Martini