Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 22 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

4 dingen die je nog niet wist over het programma Heel Holland Bakt

Kijkcijferhit ‘Heel Holland Bakt’ is momenteel bezig met het negende seizoen en zaterdag kon je kijken naar de tweede aflevering van deze feel good bakwedstrijd. Een extra bijzondere, want presentator André van Duin was jarig! En dit resulteerde in een speciale opdracht met feestnummers als ‘Er Staat Een Paard In de Gang’ en een heuse André-taart. Ben jij een trouwe fan? Dan vind je het vast leuk om wat meer te weten te komen over het programma.

Heel Holland Bakt

De makers van deze populaire bakwedstrijd (met zo’n 2.195.000 kijkers!) geven nu een kijkje achter de schermen op Instagram! Ze vertellen ons dan ook 4 dingen die we nog niet wisten.

1. Het productieteam bestaat uit 30 man

Soms zou je vergeten dat het nog een heel team achter de schermen bezig is om het programma draaiende te houden. De opdrachten moeten bedacht worden, iedereen moet op tijd zijn, deelnemers moeten in de camera praten, de presentatoren moeten hun werk kunnen doen.. en ga zo maar door.

2. Call-tijd voor het productieteam is om 7.00 uur ‘s ochtends

Tijdens de draaidagen zit uitslapen er eventjes niet in..

3. Het team mag ALLES opeten!

Dé vraag die iedereen altijd stelt wordt nu beantwoord: ja, het team mag alles opeten. Alle taarten, koekjes en andere lekkernijen worden niet weggegooid maar verdwijnen in de magen van die 30 man. Uhhhhm.. waar kunnen we ons inschrijven?

4. Het programma wordt nu op zaterdag uitgezonden

Het programma werd eerst altijd uitgezonden op zondagavond. Dit jaar is dat net ietsje anders, want de bakshow is verschoven naar zaterdagavond. Prime-time dus.

Speciale Videoland-editie Expeditie Robinson óók te zien op tv