Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 21 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Zó gaat Sylvia Geersen om met de ongepaste zwangerschapsgeruchten op Instagram

Gister was het dan éindelijk tijd voor de grande finale van De Bachelorette. De vraag of Sylvia en Joris nog bij elkaar zijn is beantwoord.. ja, dat zijn ze. Hoe lief is dat? Natuurlijk was dat niet makkelijk voor ze, ze moesten deze romance ten slotte geheim houden. Dan maakte het feit dat Joris als kapitein werkt en dus een paar weken van huis is de boel ook niet echt makkelijker. Gister verscheen er een video van RTL Boulevard online en mensen gingen helemaal los in de comments over of ze al zwanger zou zijn, gebaseerd op haar uiterlijk. Onzettend onbeleefd en onaardig om zoiets te reageren, maar Sylvia is de beroerdste niet en kan prima met deze reacties omgaan.

Ze heeft zelf namelijk een heel duidelijk antwoord. Wat een leuke vrouw is het toch ook.

Sylvia Geersen heeft eindelijk haar liefde gevonden

Dat Joris en Sylvia nog helemaal in love zijn, wordt duidelijk als ze te gast zijn in de studio van RTL Boulevard. Daar ondervraagt Fawry Not Sawry het stel en over de tijd na het programma. “Joris heeft dan ook zeven weken op Sint Maarten gewerkt. En ik zat thuis, hartstikke koud buiten.. alleen. Ik werd er wel een beetje, ja ik wil niet zeggen depressief maar ik zat wel een beetje in een zwart gat toen.”

Toch kunnen de mensen in de reacties het niet laten om zich af te vragen of Sylvia al zwanger is. “Ik dacht meteen is ze nou zwanger?” en “Ze lijkt zwanger Haha beetje bollie geworden in dr gezicht 😋 of gwn omdat ze gelukkig is kan ook🥰”.

Syl slaat terug

Natuurlijk zijn dit soort reacties vreselijk ongepast en simpelweg onaardig om zo maar te roepen. Sylvia zorgt er dan ook voor dat alle geruchten meeten ontkracht worden. “Ben aangekomen 7 kilo .. mensen doen vaak zo lelijk om niks . Maar goed 😘”, schrijft ze. En dan nog een kleine toevoeging.. “Liefde maakt dik hahahah”. Jaaaaaa, go!!! Lekker eten en gelukkig zijn. Dat is wat telt.

Zijn Monica Geuze en Sylvia Geersen vriendinnen geworden door De Bachelorette?!