Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reality 11 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Heeft Temptation Island Mike nog contact met Marisol?

Twee weken geleden zagen we hoe Mike en Evie Temptation Island verlieten als gelukkig stel. Toch valt niet te ontkennen dat Mike in de villa een goede klik had met Marisol, die het ook voor het programma al kende. Zouden de twee nog contact hebben?

Mike onthult het tijdens een Q&A op Instagram.

Heeft Temptation Island Mike nog contact met Marisol?

Het antwoord op de vraag is kort en duidelijk. ”Zeker,” zegt Mike. “Ik kende Marisol natuurlijk vóór Temptation al, maar spreek haar zeker nog, bijna elk weekend eigenlijk wel. Marisol heeft me vaak weer overeind geholpen als ik weer eens emotioneel slecht ging.”

Of Mike nog samen is met Evie is de vraag. Gezien het stel samen het eiland verliet, is de kans groot – maar zeker weten doen we niet.

Mike en Evie verlaten samen Temptation Island

Waar Mike zichzelf eerder niet wilde openstellen om over de kinderwens van Evie te praten, had hij zijn mening na een aantal dagen al bijgesteld en besefte hij hoe veel hij om zijn meisje geeft. Het koppel had daarom geen reden om langer te blijven en werd er door de singels uitgestemd.

Een nieuw koppel in de villa

Nu Mike en Evie de villa hebben verlaten, is er plek voor een nieuw stel om hun relatie te testen. Meet the new couple: Melanie en Ramon. De twee hebben elkaar leren kennen tijdens een avondje uitgaan in Antwerpen. De vonk slaat meteen over, toch is er een probleem: de afstand. De love birds wonen 230 kilometer bij elkaar vandaan, waardoor ze elkaar alleen in de weekenden zien. Door dit avontuur aan te gaan willen ze antwoord krijgen op de vraag: verhuist één van hen voor de liefde naar de andere kant van Nederland?

Vandaag is er weer een nieuwe aflevering van Temptation Island te zien op Videoland.

Zijn uitgelekte DM’s het bewijs dat dit Temptation Island-koppel nog samen is?