Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 3 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Zijn uitgelekte DM’s het bewijs dat dit Temptation Island-koppel nog samen is?

Temptation Island: Love or Leave is nog in volle gang. Dat de singles en koppels een geheimhoudingsplicht hebben over alles wat nog moet worden uitgezonden is wel duidelijk. Sinds de bekendmaking van de koppels tot aan de laatste aflevering van het programma mogen de koppels dan ook niet samen gespot worden. Het is namelijk belangrijk dat de relatiestatus van de deelnemende koppels niet naar buiten komt tot aan de laatste aflevering. Toch lijkt een koppel niet heel secuur met deze regels om te gaan. Er zijn namelijk DM’s uitgelekt waaruit wel heel veel duidelijk wordt.

Shanta en Joël

In Temptation Island: Love or Leave kunnen we zien hoe Shanta en Joël het liefdesavontuur aangaan. Zij zijn twee weken van elkaar gescheiden en bevinden zich in een villa vol knappe singles. Dat is maar goed ook, want de twee zijn hier om aan hun jaloezie te werken. Voor zowel Shanta als Joël lijkt er een temptation tussen te zitten. In de afleveringen kunnen we zien hoe Shanta veel met verleider Ali optrekt en hoe haar lover, Joël zich vermaakt met de knappe Danique.

Uitgelekte DM

Hoewel er nog niets schokkends tussen het koppel en een van de singles is gebeurd, waren wij er tot kort nog niet zeker van of dit stel de relatietest wel zou overleven. Al lijkt Shanta hier nu zelf antwoord op te geven. Door middel van een Instagram DM die zij stuurde aan een bedrijf dat woonartikelen verkoopt, lijkt het erop dat de twee nog bij elkaar zijn en zelfs gaan samenwonen. In de DM, die is uitgelekt naar JuiceChannel, kunnen we lezen hoe Shanta om een samenwerking vraagt. Zij vertelt hierbij dat zij een woning zoekt voor haar en haar vriend en dat zij samen hebben meegedaan aan een realityprogramma.

Zal deze hint er op wijzen dat Shanta en Joël na Temptation Island nog altijd samen zijn?

Instagram @juicechannel Instagram @juicechannel

Rowenna deelt haar meest awkward moment tijdens de opnames van Love Island