Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 8 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Is dit hét bewijs dat Ramon en Melanie uit Temptation Island niet meer bij elkaar zijn?

In Tempation Island: Love or Leave zagen we hoe Ramon en Melanie als ‘nieuw koppel’ de villa’s binnenkwamen. Toen Mike en Evie het programma verlieten nadat ze alle antwoorden op hun vragen hadden gevonden kwamen Ramon en Melanie voor het stel in de plaats. Ze hebben het seizoen nog enigzins weten op te spicen want beiden waren er niet vies van om hier en daar een beetje te flirten. Toch vermoeden wij dat dit niet goed heeft uitgepakt voor het stel. Melanie hint met een video op TikTok namelijk dat ze niet meer samen zijn..

Ramon en Melanie

Ramon en Melanie deden mee aan Temptation Island om er achter te komen of hun relatie sterk genoeg is. De twee wonen namelijk een tijdje rijden van elkaar vandaan. De grootste vraag waar vooral Melanie mee zit is dan ook: is het de moeite waard om voor elkaar naar de andere kant van Nederland te verhuizen? Op Temptation Island hoopt zij antwoord te vinden op deze vraag. Of het ook het antwoord is waar ze op hoopte, vragen wij ons af. Vanwege een video op TikTok die Melanie plaatste schatten wij de kans namelijk groot in dat de twee niet meer samen zijn.

De beruchte video

Op TikTok deelt Melanie een video waarin ze de pikante uitspraken van Ramon aanhaalt en belachelijk maakt. Zo komt de uitspraak van Ramon dat die Lisa op de dreamdate ”wel warm wil houden” voorbij en dat hij ”hoopt op een romantische setting.” Melanie heeft haar mening in ieder geval wel klaarliggen over deze uitspraken. Zij vindt dat je zoiets niet hoort te hopen als je niet met je vriendin bent. Samen met Temptation-single Marisol zet ze Ramon behoorlijk te kakken in een video waarin ze hem nadoen. Temptation Island-kijkers trekken dan ook al snel hun conclusies. Zo valt er in de comments te lezen: ”Die zijn niet meer samen” en ”Dit belooft niet veel goeds..”

@melaniestinstra

Wie doen wij na? 🌴😂 #temptationisland

♬ original sound – MELANIE - TEMPTATION 2023 🌴💗

Voor de zomer nog wat kilo’s kwijtraken? Wij vroegen ChatGPT een plan te maken