Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 6 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Good news: dít Temptation Island koppel uit 2019 is weer bij elkaar (!)

Twee jaar geleden alweer ging dit Temptation Island koppel na het programma ineens uit elkaar. Waarom dit sterke Temptation Island koppel Roger en Laura uit elkaar is gegaan, kwamen we achter in aflevering 16. Het kwam voornamelijk omdat Roger geen toekomst samen zag met Laura. Of nou ja, niet op deze manier. Door de bekendheid van Temptation Island proefde hij eindelijk van het uitgaansleven.

Uiteindelijk zijn ze toch samen uitgekomen.

Roger en Laura Temptation Island

aar Laura aan de toekomst (lees: een gezin) wilde werken in 2019, kwam Roger eindelijk erachter hoe het is om het uitgaansleven en andere vrouwen te ontdekken.

“We hebben gemerkt dat we andere prioriteiten hebben en momenteel zijn we geen stel meer”, aldus Roger. “Ik heb ontdekt dat ik andere richtingen op kan gaan en dat kan niet met Laura. Zij is echt al klaar voor de volgende stap.” Roger geniet met volle teugen van zijn bachelor bestaan. “Ik hou ervan om te feesten, om te genieten, om enthousiaste mensen om me heen te hebben. Dat heb ik ontdekt door Temptation.”

Hij vertelt daarnaast dat hij ‘vastzit’ in de relatie en nu kiest hij ervoor om zijn eigen pad te bewandelen. “Ik heb zelden zo’n lief meisje als Laura gezien, maar op dit moment is Laura geen meisje voor mij.”

Maar nu

Nu blijkt alles toch anders voor Temptation Island Roger en Laura. De liefde bracht hen namelijk terug bij elkaar. De geruchtenmolen draaide al langer rondom dit Temptation Island stel, maar ze hebben het nu zelf bevestigd. “In 2020 hebben we onze relatie geheim gehouden, maar dat heeft nu wel lang genoeg geduurd. We zijn in 2021 aanbeland en willen van de daken schreeuwen dat we terug bij elkaar zijn” – vertelt Roger op Instagram.

https://www.instagram.com/p/CJq0tHTlTmNf8ReTnRqMQ80p-SDGF464wilmhk0/

Zoals je misschien opvalt is Laura de afgelopen jaren wel een klein beetje veranderd, wij moesten even twee keer kijken voordat we haar hadden herkend met dit donkere haar. Het staat haar prachtig.

Lees ook: Huh? Love Island Imen heeft nu volgens Facebook tóch wel een relatie