Redactie
Redactie Life 8 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Oh damn zou jouw relatie standhouden in Temptation Island – doe de QUIZ

Temptation Island 2021 is inmiddels vol in gang, daarom past deze quiz zó goed op dit moment. Precies. Jij wilt ongetwijfeld weten of je het programma zou overleven – hebben wij zorgvuldig een vragenlijst voor je samengesteld. Binnen een paar minuten ben je erachter of je Temptation Island op een goede of slechte manier zou verlaten.

Hoewel dit seizoen Temptation Island wel anders is. Met deze quiz test je dus eigenlijk meer of je relatie stand zou houden als je er langer over nadenkt of niet. De vraag is of jij de verleiding aan kan. Doe dus snel de quiz om erachter te komen.

Temptation Island quiz

De vraag der vragen is uiteraard of je relatie bestand is tegen deze uitdaging. Gelukkig hoef je niet helemaal naar Italië af te reizen met de RTL ploeg om hier achter te komen. Je hoeft alleen maar de volgende vragen te beantwoorden om achter het antwoord te komen.

Doe de Temptation Island quiz hier:

Juice dit seizoen

Om je even helemaal op de hoogte te brengen van de laatste gossip, kan je deze korte recap doorlezen. Thank us later.

Er zijn namelijk al twee Temptation Island koppels thuis in Nederland gespot. Hier kan je het verhaal lezen over Karina en Gregory en hier over Marco en Denise.

En wist je dat Dennis eigenlijk mee zou doen als koppel, in plaats van single. Hij werd al jaren lang gevraagd om met het programma mee te doen, maar hij vond het ‘verleiden’ geen prettig element. Nu dat allemaal is veranderd zou hij dus meedoen met zijn vriendin, helaas ging het net voor de opnames uit. Gelukkig zien we Dennis nog steeds elke week in Temptation Island, hij doet nu namelijk mee als single. Hier lees je een interview met hem.

En als je toch bezig bent, dit vind je vast ook een leuke quiz: Wil je weten: doe de quiz en kom erachter hoe lang jij nog single bent