Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 7 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Nog een Temptation-baby! Oud verleidster Cherish is zwanger

Dat veel (ex)verleidsters gelukkig zijn in de liefde, is inmiddels wel duidelijk. Zo ook Cherish, zij deed drie jaar geleden mee aan Temptation Island. Toen ging het nog niet om het vinden van nieuwe liefde, wel puur om het verleiden van de bezette mannen.

En daar was Cherish goed in.

Temptation Island is verleden tijd

Cherish was vaak prominent in beeld, omdat door haar Tim (ook wel bekend als Timtation) sterk ging twijfelen aan zijn relatie. Oke, twijfelen was het ook niet. Tim was compleet geobsedeerd en vergat zijn vriendin Deborah. Dit allemaal terwijl hij op dag 1 nog een no-girl zone in het leven had geroepen, zodat er geen dames op zijn kamer zouden verschijnen.

Tim heeft inmiddels weer een nieuwe relatie, maar ook Cherish is gelukkig in de liefde. Serieus met Tim is ze nooit geweest na afloop van Temptation Island, maar wél met haar huidige vriend Luuk. Dat blijkt uit een nieuwe Instagram-foto gepost door Cherish, waarop ze te zien is met vriend én de echofoto’s!

Het koppel laat nog niks los over het geslacht. Cherish is in maart uitgerekend, dus ze moeten nog even geduld hebben: “Dan kunnen we je vasthouden, klein wondertje. We houden nu al van je! Samen is warmte, samen is compleet, nooit eerder zulke mooie gevoelens en belevenissen. Jij bent het voor mij, ik ben het voor jou. Wij horen bij elkaar.” We kunnen niet wachten op de volgende Temptation Island-baby.

Babynieuws: Temptation-Arda en Amber delen eerste babyfoto