Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 9 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Bevestigen Anna Nooshin en Thijs Boermans hiermee hun relatie? Het lijkt er wel op

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat Anna Nooshin en Thijs Boermans aan het daten zijn. Inmiddels zouden ze misschien zelfs al wel een relatie hebben?! Hoewel beiden er weinig over loslaten, heeft roddelqueen Yvonne Coldeweijer iets wel heel opvallends gespot. De twee zouden hun liefde namelijk bezegeld hebben met matching tattoos..

BREAKING! ANNA NOOSHIN IN VERWACHTING

Anna Nooshin en Thijs Boermans

Als we de roddelkanalen moeten geloven, zijn Anna Nooshin en Thijs Boermans officieel een setje. De twee zijn volgens meerdere juicekanalen vorig jaar al zoenend gespot. Niet lang daarna zouden de tortelduifjes ook samen op Schiphol zijn gezien. Hoewel Anna en Thijs steeds hints blijven geven op social media en we ook kunnen zien dat de twee beiden vaak op hetzelfde moment op vakantie zijn, bevestigen ze nog niet dat ze een setje zijn. ”Ik ben heel open, maar mijn privéleven wil ik graag voor mezelf houden”, vertelde Thijs eerder aan Grazia.

Hij laat weten dat er veel in de media verschijnt, waarvan de bronnen niet worden gecheckt. ”Een grote groep mensen neemt dit gewoon voor waarheid aan en dat kan schadelijk zijn. Ik wil niet dat iets wat ik zeg over mijn privéleven, iets wat ik potentieel met iemand heb kan beïnvloeden of zelfs kan breken. Daarnaast vind ik dat er ook wel een stukje van mijn leven alleen van mij mag zijn.” Toch valt Yvonne Coldewijer iets bijzonders op. De twee hebben namelijk precies dezelfde tatoeage op hun hand. Dat kan geen toeval zijn.

Matching tattoos

Omdat de juicekanalen al een tijdje stil zijn rondom de ‘relatie’ van Anna en Thijs, begonnen volgers zich af te vragen of de twee nog wel samen zijn. Zo vraagt een volger aan Yvonne: ”Hoe staat het met de rela tussen Thijs Boermans en Anna Nooshin?” Natuurlijk weet Yvonne hier wel antwoord op te geven en dit antwoord is juicier dan we dachten. Zo deelt de roddelqueen een foto waarop te zien is dat Anna en Thijs precies dezelfde tattoo op hun hand hebben. Zouden Anna en Thijs hun relatie hiermee dan toch echt bevestigen?

Instagram @lifeofyvonne

Vriendinnen Jessie Jazz Vuijk en Rianne Meijer delen bijzonder verhaal over zwangerschap