Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 9 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

OMG! De eerste TikTok experience in Nederland is geopend en daar wil je heen!

TikTok. We kunnen niet meer zonder de populaire app. Is het niet om de handigste hacks te ontdekken op het gebied van beauty of whatever, dan is het wel om zelf de meest creatieve ideeën uit te werken. En voor dat laatste bestaat vanaf nu een tof hulpmiddel: een heuse TikTok experience.

Je vindt het in Nederland! We praten je bij.

TikTok experience in Nederland

Zo’n 16 verschillende ruimtes met maar liefst 25 installaties zodat jij na afloop bruist van de nieuwe ideeën en genoeg content hebt om te plaatsen op TikTok. Klinkt dat als een droom, of klinkt dat als een droom? In Youseum is dat mogelijk! Daar is namelijk de eerste TikTok experience in Nederland.

Je hebt een uur lang de tijd om challenges te voltooien en je creativiteit een boost te geven. En zoals dat hoort met een experience, heeft het Youseum verrassende aspecten. Zo ben je namelijk samen met je vrienden of familie gekoppeld aan je eigen Youseum Hero: de gids die ervoor zorgt dat het echt een experience wordt.

Verrassende en verborgen doorgangen

We noemden het al, de TikTok experience bevat 16 verschillende ruimtes, die je allemaal gaat ontdekken door je eigen Youseum Hero. Ook leuk: soms tour je via verrassende en verborgen doorgangen door die ruimtes.

Waar je dan aan moet denken? Een ruimte waarbij je jezelf op 80 televisies kan zien met verschillende effecten, een wand waarop je je schaduw ziet in drie verschillende kleuren óf kamer waar je kan slingeren op een discobal zoals Miley Cyrus. We weten niet van jou, maar hier wil je heen.

Eén ding is zeker: je moet je telefoon absoluut niet vergeten mee te nemen naar het Youseum.

De locatie

Leuk en aardig, maar nu wil jij natuurlijk weten waar de reis naartoe gaat. Snappen we. De TikTok experience van Youseum wordt geopend in de Westfield Mall of The Netherlands, in Leidschendam.

En maak daar maar een dagje weg van, want in de Mall vindt je 280 restaurants, verschillende winkels en een bioscoop. Youseum is iedere dag van de week geopend van 10:00 tot 20:00 uur. Tickets zijn aan de deur te koop en via de website en kosten €19,95 voor volwassenen en €12,50 voor kinderen tot en met 12 jaar oud.