Britta van Aggele
Britta van Aggele Gezondheid 16 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

TikTok-gebruikers kunnen geen genoeg krijgen van deze ‘Million Dollar Spaghetti’

We weten al dat TikTok vol staat met trends op het gebied van mode en beauty. Toch zijn er nog veel mensen die niet weten dat het platform ook helemaal vol staat met heerlijke recepten. Daarom introduceren wij jou aan een recept waar TikTok-gebruikers al weken over praten en geloof ons: deze “Million Dollar Spaghetti” wil jij aan jouw receptenboek toevoegen.

Wie houdt er nou niet van een heerlijke spaghetti?

TikTok-recepten

Wij weten niet hoe het met jouw FYP zit, maar wij hoeven maar even te scrollen op TikTok of er komt alweer een lekker recept langs. Zo kwamen we dit heerlijke pasta-recept met burrata, aubergine en tomaten tegen op TikTok die perfect is voor tijdens de warme zomerdagen.

Toch zin in iets zoeters? TikTok heeft ons ook geleerd hoe we maar met 4 ingrediënten super makkelijk zelf ijs kunnen maken. Conclusie? Waar je ook zin in hebt: TikTok heeft er een recept voor en gebruikers gaan op dit moment al weken los over deze “Million Dollar Spaghetti”. De moeite waard? Zeker weten!

YUM: Dit crème brûlée-recept voor dummies gaat viraal op TikTok

“Million Dollar Spaghetti”

TikTok-gebruiker Jen Curley – @snackqween laat in haar video precies hoe je deze heerlijke pasta zelf thuis kunt maken. Zo begint ze met het klein snijden van 1 ui en 10 teentjes knoflook en ze bakt deze even in een pan. Daarna voegt ze 450 gram gehakt en een pot rode spaghetti saus toe. Ondertussen kookt ze de spaghetti niet volledig gaar en begint ze met het maken van de tweede saus.

Voor deze saus voegt ze een hele klont boter, 1 eetlepel bloem, 1 cup kookroom en 2 cups Parmezaanse kaas samen in een pan. Dit roert ze goed door tot het een grote massa is en dan voegt ze de spaghetti en een halve cup pasta-water toe. Deze pasta doet ze vervolgens in een ovenschaal en daar bovenop voegt ze nog de rode pastasaus toe. Ze maakt het gerecht af met wat extra mozzarella, voordat ze het in de oven doet voor 45 minuten op 175 graden. Nadat ze de pasta uit de oven haalt voegt ze nog wat verse gesneden peterselie toe en daarna is het tijd om te genieten. Eetsmakelijk!

@snackqween

everyone calls it something different what do you call it

♬ Sexy Saxophone (Jazz Background Music) – rehegoosync

Yumm: dit recept voor witte chocolademousse taart met frambozen en aardbeien wil je proberen!